Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért pont így lesz öngyilkos...

Miért pont így lesz öngyilkos valaki? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval volt most ez a metró elé ugrós is. Szerintetek mit gondolnak ezek ilyenkor? Az egyik a családjuk stb. de ha már ez nem érdekli, ő akkor is, akkor csak azt nem értem, hogy mi a fenéért kell egy rakás vadidegennek élete végéig emlékezetes szörnyű élményt okoznia és leállítania a forgalmat, azzal, ha mondjuk beugrik a vonat/metró elé? Mi a fenéért nem oldja meg otthon csendes magányában, hogy ne kelljen másoknak végignézni, meg valakinek elütni. Annak is rohadt jó aki látta, hát még az a szerencsétlen aki nem tudod mit csinálni és elcsapta..
2009. dec. 3. 23:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%

Egyetértek, nekem is ez jutott eszembe pontosan.

Lehet, hogy már annyira "kész" volt, hogy gondolkodni sem tudott azon, hogy kiket terhel a súlya majd annak amit csinál.... nem tudom.

2009. dec. 3. 23:34
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
a látványos öngyilkosság mindig figyelemfelkeltés.
2009. dec. 3. 23:41
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
De akkor mi értelme tényleg meghalni? Ha mondjuk olyan bizonytalan módszerekkel próbálkozna, mint a gyógyszerek beszedése, megérteném.
2009. dec. 3. 23:44
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert az öngyilkosok többsége ha tutira akar menni akkor vonat vagy metró alá ugrik(esetleg kiugrik a 10-dik emeletről) Ha valaki ezt a fajta módszert válassza,az biztos lehet benne,hogy tényleg megfog halni.A gyógyszerezéssel,ér vágással az a baj,hogyha időben megtalálnak,akkor meg is tudnak menteni...
2009. dec. 3. 23:46
 5/19 anonim ***** válasza:
65%
De elég látványos figyelemfelkeltésnek.
2009. dec. 3. 23:49
 6/19 A kérdező kommentje:
Én pont elkerültem. Akkor értem le, mikor elindították fel az embereket. Még jó hogy nem láttam semmit!
2009. dec. 3. 23:54
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elhatározzák hogy öngyilkosak lesznek, valszeg nem olyan higgadtan logikusan, minden körülményt beleszámítva(nézők, stb) teszik mint mi azt elgondolnánk.

Nem ok nélkül vetemedik erre, és ha van oka, akkor bizony az annyira nyomós ok hogy szinte csakis az jár a fejében.

Persze ezt nem onnan tudom hogy én már voltam öngyilkos(:D), csak volt nem rég egy ilyen vonatelé-ugrós eset a környékünkön, és akkor elgondolkoztam rajta, hogy vajon miért...... hát szerintem ezért.

Itt egyébként konkrét esetről(hírről) van most szó, kérdező? Belinkelnéd? én nem láttam.

2009. dec. 4. 00:02
 8/19 A kérdező kommentje:

[link] kb ennyit ír minden róla

Amúgy nem teljesen biztos ez sem, mert nekem van egy távoli ismerősöm ő a vonattal próbálkozott be, igaz egy karja maradt, de még mindig él.

2009. dec. 4. 00:05
 9/19 anonim ***** válasza:
47%

A metró is el van cseszve, mert úgy is megcsinálhatnák az állomásokat, hogy az egészet berácsozzák ahol a sinek vannak és ajtókat tesznek rá amik csak akkor nyílnak ha bentáll a szerelvény..

Na így ugorjon be valaki ha tud...

2009. dec. 4. 00:15
 10/19 anonim ***** válasza:

tegnap 23:46

Érvágásnál is attól függ hogy vág..

Hallottam olyat hogy szétvágta az ágyékát és a combját belül mindkét oldalt..

Nem tudtak vele mit csinálni...

2009. dec. 4. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!