Miért pont így lesz öngyilkos valaki? (lent)
Egyetértek, nekem is ez jutott eszembe pontosan.
Lehet, hogy már annyira "kész" volt, hogy gondolkodni sem tudott azon, hogy kiket terhel a súlya majd annak amit csinál.... nem tudom.
Amikor elhatározzák hogy öngyilkosak lesznek, valszeg nem olyan higgadtan logikusan, minden körülményt beleszámítva(nézők, stb) teszik mint mi azt elgondolnánk.
Nem ok nélkül vetemedik erre, és ha van oka, akkor bizony az annyira nyomós ok hogy szinte csakis az jár a fejében.
Persze ezt nem onnan tudom hogy én már voltam öngyilkos(:D), csak volt nem rég egy ilyen vonatelé-ugrós eset a környékünkön, és akkor elgondolkoztam rajta, hogy vajon miért...... hát szerintem ezért.
Itt egyébként konkrét esetről(hírről) van most szó, kérdező? Belinkelnéd? én nem láttam.
[link] kb ennyit ír minden róla
Amúgy nem teljesen biztos ez sem, mert nekem van egy távoli ismerősöm ő a vonattal próbálkozott be, igaz egy karja maradt, de még mindig él.
A metró is el van cseszve, mert úgy is megcsinálhatnák az állomásokat, hogy az egészet berácsozzák ahol a sinek vannak és ajtókat tesznek rá amik csak akkor nyílnak ha bentáll a szerelvény..
Na így ugorjon be valaki ha tud...
tegnap 23:46
Érvágásnál is attól függ hogy vág..
Hallottam olyat hogy szétvágta az ágyékát és a combját belül mindkét oldalt..
Nem tudtak vele mit csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!