Szerintetek? Mit gondoltok erről?
Igen, ezt a helyzetet nevezik úgy: nem tökéletes az ember. Meg úgy: az ember nem gép. Meg úgy: tévedni emberi dolog.
Tehát ennyi. Lépj tovább.
hú én utáltam pénztáros lenni. a pékárú és a friss áruk nálam kiverték a biztosítékot. Sokszor ütöttem hülyeséget, de olyan sok vevő volt, és a bolt olyan nagy, hogy nem lett volna mód rá, hogy minden árunka utána nézzek.
Nem is dolgoztam sokáig így, mert kikészültem, hogy nem tudtam jól végezni a munkám.
Egyszer valamit elütni, meg általában a munkánkkal hogy érezzük magunkat, az két dolog.
A jókedv és a kedvesség nem mesterkéltség és főleg nem munkahelyi követelmény. Az emberi követelmény abból a célból, hogy jól érezzük magunkat. Ettől még lehet rossz napunk, vagy pillanatunk. A pénztárosság nem könnyű tevékenység, a felelősség valóban nagy. A feszültség levezetése egyéniség kérdése. De a jókedv és kedvesség ragadós, és sokkal több az olyan vevő, aki hálás ezért és hasonlókkal viszonozza. Két - akár felszínes - kedves szó csodákat tehet. De ha ez nem megy, igyekezz másik munkakörbe átmenni, mert az idő múlásával a helyzet rosszabbodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!