Mit gondoltok erről? (barátság)
3 éve ismertem meg a legjobb barátnőmet (én 7.-es voltam ő meg 8.-os). Kb 2 évig legeslegjobb barátnők voltunk, elmontdtunk egymásnak mindent. Aztán amikor ő ugye gimibe került, kevesebbet találkoztunk, de a kapcsolat megmaradt, viszont amikor én is, akkor már kb. havonta egyszer találkoztunk, de a bizalom megmaradt. Idén nyáron mindketten elfoglaltak voltunk, és mindig én kerestem, találkoztunk az egész nyár alatt egyszer, július - augusztus környékén. Azóta nem keresett, én sem őt, én vártam, hogy ő keressen, mivel mi az, hogy nem is akar velem találkozni? Pár napja összefutottunk a buszon, véletlenül és ugye muszáj volt beszélgetni. Nagyon eltávolodtunk egymástól, próbáltam úgy viselkedni mint aki nem neheztel szóval csak mondtuk a dolgainkat, de ilyen hidegek voltunk egymással... Megfogadtam, hogy amíg ő nem keres, addig külön nem találkozom vele, de még aznap délután gondoltam utoljára elhívom, beszéljük meg az egész barátságunkat, stb. a pasijával vásárolt (mindig vele van) és jött az a duma, hogy amíg nincs meg az előrehozott érettségije, addig nem nagyon ér rá. Egy másik ember, akivel mindketten jóban vagyunk, zt mondta nekem, hogy a barátnőm mondta rólam, hogy nagyon megváltoztam, már nem tud úgy megérteni, mint régen, meg ilyenek... szerintem attól még ugyanúgy barátok maradhatnánk csak mert változnak az emberek... (tényleg megváltoztam, ő meg kicsit beszűkült lett..). Ha nagyon akarna látni, szakítana rám időt, mivel a pasijával tud lenni.. Ez nagyon rosszul esik... van sok más barátom rajta kívül, de mégis csak ő volt a legjobb barátnőm sokáig.. nem hívom mostmár sehová az biztos, max elmegyek vele ha hív..
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!