Szkeptikusok! Mi a véleményetek a magyar-indián elméletről?
2014. jan. 20. 14:24
1/11 anonim válasza:
ehhez meg csak szkeptikusnak se kell lenni, hogy ordenare baromsagnak nevezzem a cikket es az abban foglaltakat...
2/11 anonim válasza:
És mi értelme volt így, ebben a formában megkérdezni? Te most ezt kérdezted:
"Hé, a magyar-indián nyelvrokonságban nem hívő emberek! Mi a véleményetek a magyar-indián nyelvrokonságról?"
3/11 anonim válasza:
Jah, meg 20000 éves történelem és az idegenek meg atlantisz. Hát persze...
4/11 anonim válasza:
Én kissé szkeptikus vagyok .....
5/11 anonim válasza:
nah most:
tény: a magyarok valahonnan ázsiából jöttek.
tény: az indiánok ázsiából mentek át amerikába.
de: ez miatt rokonnak nevezni valakit, olyan mintha én a testvéremnek tartanám a legjobb barátnőmet, mert neki is kék a szeme, és a kutatók egyetlenegy ősre visszatudták vezetni a kék szemet...
6/11 anonim válasza:
KISKEGYED MINT FORRÁS BAAAASZKI!!! :DDDDDDDD Ezt is megértem.
7/11 anonim válasza:
Pl. "a kanadai indiánok pedig 1200 éves magyar nyelven beszélnek dr. Simon Péter szerint"
Ember nincs, aki bármi konkrétat tudna az 1200 évvel ezelőtti magyar nyelvről. Semmilyen írott emlékünk nincs olyan régről.
8/11 anonim válasza:
kiskegyed.hu... tovább nem is kell magyarázzam :D
9/11 Tom Benko válasza:
Legalább megkérdezted, nem ész nélkül elhiszed. A kérdést érdemesebb a [link] oldalon feltenned, alaposabban kifejtik. A lényeg, hogy az indiánok nem nyelvrokonaink. Az ilyen hipotézisek, ha komolyak, nem a kisköcsög/blikk-féle állatságokban jelennek meg, hanem szakfolyóiratokban, meggyőzni ugyanis a téma ismerőit kell, nem a tudatlan majmokat.
10/11 lords4 válasza:
Mijjááz, hogz INDIÁN, ne idegesüjjé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!