Kire tekintetek példaképként?
Figyelt kérdés
Egy korábbi kérdező már megelőzött engem abban, hogy vannak-e még ma hősök. Ezt úgy definiálnám, hogy vannak-e olyan meghatározó egyéniségek, akik élete mintául szolgálhat, szeretnénk hozzájuk hasonlítani, illetve olyan morális, egyéb értékrendjük van, ami akár követendő példa is lehetne. Lehet akár a zenei világból, színész, bármilyen más művész, fiktív figura, akihez hasonlónak érzitek magatokat, vagy olyan elvek mentén szeretnétek leélni az életeteket (irodalom, történelem, filmes figura, egyéb művész).2014. jan. 19. 18:15
1/4 anonim 

válasza:

Talán Rubint Réka. Egészséges életmódot él, nem egy buta nő , jó anyuka és feleség. A tv nem a botrányaival van tele. Én eleinte nagyképűnek gondoltam, de miután személyesen megismertem a véleményem más lett. Mondjuk én nem pozolgattam volna bikinibe és a mellemet se mutetném meg, de hát senki sem tokéletes.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez furcsa. Bár egészséges életmódot élni nagyon jó dolog. De ő hős lenne? Nem vagyok egy nagy médiafigyelő. Rubint Réka nevét sem igazán ismerem.
2014. jan. 21. 01:24
3/4 anonim 

válasza:

Igazi hősnek nem mondanám,csak az szerinti ahogy te definiálad azt a szót. Számomra az igazi hősök azok akik képesek kiállni saját ertekeik melkett. pl a keresztenyek akiket üldöznek,mert Jézusban hisznek és a bibliát olvassák.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásodat.
2014. jan. 22. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!