Vélemények? Mit gondoltok egy 21 éves nőről, akiről kiderült, hogy két gyereke is állami gondozásban van?
De igenis a két gyerek is ugyanakkora probléma, mint az, hogy őt akarja feleségül venni. Probléma, mert én 25 éves vagyok és NEM LEHET GYEREKEM!
Ő meg kettőt is eldobott magától!
Az irigység sem jobb.
Oda adnám a méhem, ha ezzel segíthetnék, nálam feleslegesen van.
Igen sok rossz jelzővel lehet illetni az ilyen nőt. De az a tény, hogy két gyereke gondozásban van azt sejteti, hogy ő legalább nem ölte meg a gyerekét.
Ha körbe nézünk. Lehet, hogy valaki nagyon sikeres, rendezettek a körülményei, stb. mégis ha felcsináltatja magát egyszerűen csak elveteti. Ez a nő legalább megtartotta amit rámért a sors.
Én ismerek nőt, aki huszon akárhány éves és az egyik lányát és az öccsét a nagymamájuk neveli, a másik gyerekről meg nem is tud semmit. A maradék kettő pedig állami gondozásban van.
Egy jó nagy ribanc a nő. Mást nem tudok rá mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!