Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vélemények? Mit gondoltok egy...

Vélemények? Mit gondoltok egy 21 éves nőről, akiről kiderült, hogy két gyereke is állami gondozásban van?

Figyelt kérdés
Nem cigány az illető.
2009. dec. 2. 21:42
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

De igenis a két gyerek is ugyanakkora probléma, mint az, hogy őt akarja feleségül venni. Probléma, mert én 25 éves vagyok és NEM LEHET GYEREKEM!

Ő meg kettőt is eldobott magától!

2009. dec. 3. 19:26
 32/34 anonim ***** válasza:
41%

Az irigység sem jobb.

Oda adnám a méhem, ha ezzel segíthetnék, nálam feleslegesen van.

2009. dec. 5. 07:50
 33/34 anonim ***** válasza:

Igen sok rossz jelzővel lehet illetni az ilyen nőt. De az a tény, hogy két gyereke gondozásban van azt sejteti, hogy ő legalább nem ölte meg a gyerekét.

Ha körbe nézünk. Lehet, hogy valaki nagyon sikeres, rendezettek a körülményei, stb. mégis ha felcsináltatja magát egyszerűen csak elveteti. Ez a nő legalább megtartotta amit rámért a sors.

2009. dec. 9. 18:07
 34/34 anonim ***** válasza:

Én ismerek nőt, aki huszon akárhány éves és az egyik lányát és az öccsét a nagymamájuk neveli, a másik gyerekről meg nem is tud semmit. A maradék kettő pedig állami gondozásban van.

Egy jó nagy ribanc a nő. Mást nem tudok rá mondani.

2009. dec. 9. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!