Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vélemények? Mit gondoltok egy...

Vélemények? Mit gondoltok egy 21 éves nőről, akiről kiderült, hogy két gyereke is állami gondozásban van?

Figyelt kérdés
Nem cigány az illető.
2009. dec. 2. 21:42
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

21:57-es: Pontosan ilyen választ várok! Pontosan ilyet!

Más is így látja, ahogy én, csak pont az nem látja ezt, akinek látnia kéne!

2009. dec. 2. 21:59
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
21:57-es vagyok. És te kije vagy ennek a nőnek?
2009. dec. 2. 22:02
 13/34 A kérdező kommentje:

A bátyámmal épp feleségül akarja venni ezt a ribancot.

Tehát a jövendőbeli sógornője vagyok.

2009. dec. 2. 22:04
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Ó, így már értem. :( Nem mondod, hogy neki bejön ez a repedtsarkú? Mert csak így lehet egy ilyen nőt nevezni. Soha nem tudnám a gyerekemet így tönkretenni... :(
2009. dec. 2. 22:06
 15/34 A kérdező kommentje:
Jaj, ne is mondd. Én sem értem. Eddig nem ilyen lepukkant volt az ízlése, az ilyen nőket le tudta volna köpni. Most meg látod, mit csinál. Az eszem eldobom komolyan, tiszta ideg vagyok miatta.
2009. dec. 2. 22:08
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen érthető. :( Szülők mit szólnak hozzá?

Biztos szerelmes a bátyád belé (de hogy hogyan??) de ha elszáll a rózsaszín köd, akkor már késő lesz, mert a felesége lesz. :( Bátyád hány éves?

2009. dec. 2. 22:10
 17/34 A kérdező kommentje:
Apámnak a kezdetektől nem szimpi a csaj, anyám meg próbál mentségeket találni. Bátyám 28 éves, tehát fiatal még. Nem értem!!!!
2009. dec. 2. 22:11
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
De miért akarnak összeházasodni? Beszéljétek rá őket legalább, hogy éljenek együtt egy kicsit, próbaképp... és akkor azzal is időt lehet nyerni, és ugyis kiderül, hogy mégse olyan szép a leányzó fekvése..
2009. dec. 2. 22:13
 19/34 A kérdező kommentje:
Túl vagyunk már a rábeszélésen. Most bizakodunk, hátha megjön az esze, mást nem tehetünk.
2009. dec. 2. 22:14
 20/34 anonim ***** válasza:
95%

Én biztos addig rágnám a fülét, amig el nem válnának egymástól. Én ilyen "kutya" vagyok. Az öcsémet addig szekáltam, mig végre újra összejött a volt barátnőjével, akivel előtte évekig együtt éltek. Volt egy év szünet, és most 2 éve újra együtt vannak, és jól! :) Mindig mondja, hogy ha nem rágom a fülét.... (és milyen jól tettem).

Asszem én rászállnék a bátyámra, ha egy ilyet akarna elvenni... akár tetszik neki, akár nem.

2009. dec. 2. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!