Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vélemények? Mit gondoltok egy...

Vélemények? Mit gondoltok egy 21 éves nőről, akiről kiderült, hogy két gyereke is állami gondozásban van?

Figyelt kérdés
Nem cigány az illető.
2009. dec. 2. 21:42
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkoztam. Végül is az egyetemre is én beszéltem rá, meg a francia nyelvvizsga miatt is én rágtam a fülét egy évig. Rászállok megint mint légy a légypapírra, és nem hagyom addig békén, amíg el nem hagyja ezt a kurv@t.
2009. dec. 2. 22:18
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Helyes. És ez k.va tudja, hogy nem jön be a család többi tagjának? Neki is a tudomására hoznám többször is. A bátyád nagyon elszúrná vele az egész életét.

Amúgy a nő látogatja a gyerekeit? Tud róluk? Tudja ki az apjuk? Bánja, hogy így történt? Beszél a gyerekeiről? Én ezen nem tudok napirendre térni... (nekem is van egy egy éves lányom, fel vagyok háborodva, ha ilyet hallok)

2009. dec. 2. 22:21
 23/34 A kérdező kommentje:

Tudja a csaj igen, de úgy érzi, hogy ő a világ közepe, és, hogy őt mindenkinek szeretnie kell.

Két gyerek=két apa, a gyerekeket azóta nem látta, hogy világra hozta őket, szóval ennyit róla. Felháborít.

2009. dec. 2. 22:22
 24/34 A kérdező kommentje:
A gyerekekért nem rajong, legalábbis van egy két hónapos, meg két másfél éves a családban, és nem szereti őket. Idegesíti a sírás, a ricsaj...stb.
2009. dec. 2. 22:22
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, de egy ocsmányság lehet! Távolítsd el a bátyádtól mindenképp. Hogyhogy ő ezt nem nevezi 'bajnak', hogy a csajnak ilyen a háttere???? Amúgy ha mondjuk 31 éves lenne, akkor azt mondanám, hogy biztos balul sült el az eddigi élete... de 21 éves. Még előtte az élet. Hány életet fog még megnyomorítani? Sirni tudnék, ha a két kicsire gondolok.
2009. dec. 2. 22:27
 26/34 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem nem kellene véleményt alkotnunk róla. Nincs jogunk. Akár roma, akár nem.
2009. dec. 2. 22:35
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha a te bátyád készülne egy ilyet elvenni, biztos alkotnál róla véleményt. Mint ahogy én is...
2009. dec. 2. 22:36
 28/34 A kérdező kommentje:
Hogy a fenébe ne lenne jogunk véleményt alkotni róla? Két gyereke, KÉT GYEREKE!!!, sínylődik most éppen valamelyik gyerekotthonban.
2009. dec. 3. 06:07
 29/34 anonim ***** válasza:
38%
Kérdező, legalább magadat ne vezesd félre: neked nem a két szegény gyerek a problémád, hanem, hogy a testvéred ezt a csajt akarja feleségül venni (amit megértek, nekem se tetszene). Hagyd már azt a két gyereket békén.
2009. dec. 3. 10:43
 30/34 anonim ***** válasza:
62%

eleg undorito 1 noszemely,de neked nincs jogod beleszolni az o eletebe!majd rajon magatol is.

de ha van 1 belevalo haverod,valahogy hozdd ossze a csajszival(mondjuk a neten)hatha lekoccol magatol.

2009. dec. 3. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!