Mindenhol kiadom magamból a sírást ha kell ez mennyire baj?
Figyelt kérdés
Ha nagy társaságba vagyok is kiadom magamból nem feltünően/hangosan de akkor is és mindig ki kell mutatnom az érzéseim(mások iránt is) különben rosszul leszek. 16/L2014. jan. 17. 23:37
1/4 anonim válasza:
Nem az a beteg, hogy sírsz, ha szomorú vagy, hanem hogy ennyire szomorú vagy non-stop. Bánt a világfájdalom?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem csak ha sírnom kell akkor sírok nem foglalkozom azzal hol vagyok és mindenki azt mondja hogy sírni könnyű,mosolyogj ha fáj de én nem szeretem elnyomni az érzéseim mióta többször is sírásra keltem fel.
2014. jan. 17. 23:43
3/4 anonim válasza:
Kezeltesd magad mert ez nem normális viselkedés. Arról nem is beszélve, hogy az emberek nagy része ki nem állja az ilyen sírós jeleneteket, és ha állandóan bőgsz egyszer azon kapod magad, hogy senki nem lesz a közeledben. Kerülni fognak mint a pestist, mert ennyire pesszimista embert senki nem szereti tudni maga mellett..
4/4 anonim válasza:
Én is ha szomorú vagyok, vagy feldühítenek, automatikusan gyűlnek a könnyek a szemembe, nehéz elfojtani ilyenkor. De ilyenkor próbálj a beszélgetésre koncentrálni, valami szebb dologra, és minél hamarabb letudni az egészet. Általában megtelik a szemem könnyel, de megpróbálom minél hamarabb letudni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!