Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek miért van az,...

Szerintetek miért van az, hogy ezen az oldalon is, de más oldalakon fórumokon, csak azt látni hogy mindenhol az emberek köpködik egymást?

Figyelt kérdés
De az életben is, ahelyett hogy segítenénk egymásnak, és kimásznánk végre a szarból... Vagy ti nem gondoljátok hogy szarban lennénk? Vagy úgy mégis ti mit gondoltok erről az egészről?
2013. máj. 1. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
a jó magyar mentalitás.
2013. máj. 1. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
valóban a többség hozzáállása negatív,és ez így is marad mivel egy nép nem változik pár évecskéken belül.Más külföldi országokban nem tudom mi a helyzet,de máshol sem lehet rózsás,kint gondolom más problémák vannak,amik itt nem akkorák.
2013. máj. 1. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért nem mindenhol. A köpködés a kulturálatlanabb emberekre jellemző. Én itt ezen az oldalon leginkább a Könyvek rovatba szoktam irkálni, ott többségében kulturált emberek vannak, nagyon ritka is a köpködés (gyakorlatilag nincs is).

Egyébként igen, segíteni kéne egymásnak, nem köpködni. Amíg mindenki széthúz, a szekér nem fog előrehaladni. Ahhoz, hogy haladjunk, fejlődjünk, összetartás kéne. Nem kell ezt túlmisztifikálni, annyi kéne, hogy toleránsabbnak, megértőbbnek, becsületesebbnek kéne lennünk egymás iránt.

2013. máj. 2. 09:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Itt egyesek sem a Yahoo! Answeren, sem más hasonló külföldi oldalakon nem jártak még - ott durvább dolgok is vannak, mint itt, szóval el lehet tenni a padlásra a "magyar mentalitás" dumát, mert nagyon unalmas már.

Angol nyelvtudást elő, és jó szórakozást!

(Szerintem amúgy a youtube a legmegdöbbentőbb, hogy ott menyire nincs határ)

Tudod, kérdező; amíg név és arc nélkül lehet véleményt mondani, addig sokan mernek szemétkedni.

2013. máj. 2. 21:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen a youtube a legmegdöbbentőbb, hogy kb végig olvasol egy pár kommentet és zsinroban oltják egymást olyan dolgokkal , aminek amúgy köze nincs a videóhoz, kicsit olyan kabarés.De amúgy nem zavar engem ez csak érdekel hogy ki mit gondol erről.Mármint úgy gondolom, hogy abszolút az ő dolguk és betudom annak , hogy így élik ki magukat.
2013. máj. 3. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!