Szerintetek miért van az, hogy ezen az oldalon is, de más oldalakon fórumokon, csak azt látni hogy mindenhol az emberek köpködik egymást?
Azért nem mindenhol. A köpködés a kulturálatlanabb emberekre jellemző. Én itt ezen az oldalon leginkább a Könyvek rovatba szoktam irkálni, ott többségében kulturált emberek vannak, nagyon ritka is a köpködés (gyakorlatilag nincs is).
Egyébként igen, segíteni kéne egymásnak, nem köpködni. Amíg mindenki széthúz, a szekér nem fog előrehaladni. Ahhoz, hogy haladjunk, fejlődjünk, összetartás kéne. Nem kell ezt túlmisztifikálni, annyi kéne, hogy toleránsabbnak, megértőbbnek, becsületesebbnek kéne lennünk egymás iránt.
Itt egyesek sem a Yahoo! Answeren, sem más hasonló külföldi oldalakon nem jártak még - ott durvább dolgok is vannak, mint itt, szóval el lehet tenni a padlásra a "magyar mentalitás" dumát, mert nagyon unalmas már.
Angol nyelvtudást elő, és jó szórakozást!
(Szerintem amúgy a youtube a legmegdöbbentőbb, hogy ott menyire nincs határ)
Tudod, kérdező; amíg név és arc nélkül lehet véleményt mondani, addig sokan mernek szemétkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!