Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van ennyi troll?

Miért van ennyi troll?

Figyelt kérdés
Tele van az internet olyan emberekkel, akik értelmi szintjük miatt szinte érdemtelenek annak használatára. A folyton beszólogató, offoló, lepontozó, Napisz*rra felkerülő emberek. Illetve azok, akik lenyúlják más alkotását művészeti oldalakról, hogy aztán a sajátjukként feltüntetve mutogassák vagy árulják.
2009. dec. 2. 17:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
6%
Pontosan mi a kérdés?( a troll valami szleng szó?)
2009. dec. 2. 17:12
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

troll általában az az ember aki csak húzza a másik agyát, értelmeset nem ír többnyire, csak provokál(nem nem a politikai rovatra gondolok mielőtt valaki azt hinné)

a troll amúgy egy szleng jah, fórum szleng.

2009. dec. 2. 17:15
 3/20 anonim ***** válasza:
68%

Mert,hogy idézzem a Quimby-t: "kevés az ember,sok az ember szerű lény".

Először is,én azt is észrevettem,hogy egyre butábbak az emberek. Főleg az új generáció. Sokszor érzem azt,hogy mikor valakivel beszélgetek, (inkább velem egykorúakkal) , egyszerűen nem értik,miről beszélek. Mintha idegen nyelven szólnék, vagy nem is tudom. A másik dolog...manapság minden arról szól, hogy kinek mije van, és hogy az milyen? Tehát a külsőségek..minden szép legyen, minden drága legyen, minél jobban tűnj ki a tömegből(erre jó más munkáit lopkodni,majd dicsekedni vele). Ha pedig valaki kilóg, és még buta is, (mert troll), akkor jön az "intelligens" beszólogatás, offolás, lepontozás, hőbörgés. Akik meg napisz*rra felkerülnek..nos, az már az a szint, hogy én sem tudom mire vélni ezt a viselkedési formát. Csak bosszantom magam,és azon gondolkozom,hogy hová süllyedhet még a nép, és úgy ahogy van, az egész emberi faj..Inkább már nem is nézem azokat az oldalakat. Maradok a national.geog. oldalán, itt, és némi hazai hírolvasással be is fejezem az internetezést. Így valamennyivel nyugodtabban alszom.:)

21/L

2009. dec. 2. 17:19
 4/20 anonim ***** válasza:
77%
Mert nincs nincs eszük, és mivel másban nem tudnak kitűnni, attól boldogabbak (ha ugyan) hogy másokat fikáznak. Le kell őket szarni. Magasról. Ignorálni, figyelmen kívól hagyni.
2009. dec. 2. 17:21
 5/20 anonim válasza:
87%
Szerintem meg a napiszar és társai oldalak kommentelői az internet szégyenei. Feltesznek valakit aki kinéz valahogy és akkor ott irkálják hogy dugnák meg ilyenek. Szerintem az egész internetet be kéne tiltani mert az ilyen aberáltaktól ugyis vége lesz.
2009. dec. 2. 17:28
 6/20 anonim ***** válasza:
31%
"Feltesznek valakit aki kinéz valahogy"...itt most az érfelvágós emókról, csókolózó fiúkról, ruhátlan,pózoló kurv*król, vagy a pénzüket mutogató, fuxos romákról beszélsz?Mert kb. ennyi van az oldalon. Hát, ha ezek neked valakik, akkor gratulálok a szemléletedhez. Egyébként a kommentelők sem az eszükről híresek, de erről szó nem esett, sem a kérdező,sem az én előző írásomban. Az oldalra felkerülő díszpintyekre céloztunk.
2009. dec. 2. 17:48
 7/20 anonim ***** válasza:
64%
1.vagyok köszi az okitást.A trollokat a társadalom termeli vannak,voltak,lesznek,az internet pedig egyszerű és a segitségével megoszthatják a nézeteiket másokkal kölönböző oldalakon.Saját oldalt,bogot inditani értelmetlen lenne úgyse találnának egymásra mert még azt is lepontozzák amit 2perce irtak így nem csoda,hogy a hason szőrű embereket nem veszik/vennék észre.A napisz.r pedig pont az amit az alcíme is sugall:az internet pöcegödre és ki is kerülnek oda? ők is voltak úgy mint a többiek csak mostmár tudják magukat reklámozni,mert ma ez a menő. Tolvajora is vonatkozik csak reklám nélkül.
2009. dec. 2. 18:06
 8/20 anonim ***** válasza:
84%

Általában fogalomzavar van a fejekben, ami a trollokat illeti. A troll az a személy, aki pl egy nyilvános fórumban minden ok nélkül elküld valakit az anyjába, vagy pl floodol.

Ám sokan arra értik a troll kifejezést, ha valaki úgy mondja meg a véleményét, hogy azt nem teszi szép köntösbe, esetleg célzottan bántó, sértő, cinikus. Ettől még az illető kommentje nem rossz, csak épp neki ilyen a stílusa. Ez a többségnek nem tetszik, így elkezdik használni rá a troll kifejezést.

Sokszor azt is trollkodásnak veszik, ha egy kérdésre nem a várt választ adják, hanem a várttól eltérőt. Pl ha egy 34 kilós lány kérdezi, hogy kövérnek tartja magát és hogyan fogyhatna, valaki jogosan írhatná oda, hogy elment az esze, és kérjen segítséget. Nem válasz a kérdésre, de kapcsolódik hozzá.

Szóval az nem troll, aki az adott kérdéshez köthető, ám hasznosnak tekinthető választ ad.

A magamutogatás pedig annak a magánügye, aki teszi. Ilyenkor egyet kell tenni. Rákattintani a Vissza gombra a böngészőben, pont.

Lopni pedig nem szép, a neten sem. Ám értelmes ember nem tesz olyat fel egy nyilvános hálózatra, amit mások ellophatnak, csak akkor, ha az őt nem sérti. Ez kb olyan, mintha valaki kitenne az utcára egy cipőt, és remélné, hogy senki sem viszi majd el.

2009. dec. 2. 19:04
 9/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, a végső mondatról... akkor miért vannak művészeti fórumok? Hogy csak beszéljünk digitális festményről vagy hímzett táskáról, amit csináltunk, de ne lássa senki?
2009. dec. 2. 19:37
 10/20 anonim ***** válasza:
Miért van annyi kérdés, ami tulajdonképpen csak állítás (vagy tagadás:)?
2009. dec. 2. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!