Egyik legjobb barátnőm VOLT. Ennyi?
Figyelt kérdés
4 éve ismerkedtem meg 3 lánnyal (új suliba mentünk), és legjobb barátnők lettünk. Viszont egyikünk (legyen mondjuk Betti) eltávolodott. Beállt a mindenkit lenéző plázacicákhoz. AZ utóbbi időben egyre kevesebbet volt velünk, ma meg már csak órákon van velünk (akkoris csak azért, mert ott ül). DE végülis Betti egyik napról a másikra lett ilyen, igen, voltak már jelei, hogy keveset volt velünk, de ez a teljes átállás egyik napról a másikra történt. Ki merem mondani, hogy egy kényes liba lett belőle. Akkor ennyi volt? Lemondhatunk a barátságáról? Nehéz, mert tényleg legjobb barátok voltunk, mindent elmondtunk egymásnak, és el sem tudtuk volna képzelni, hogy valaha is elválunk.2011. szept. 30. 20:08
1/3 anonim válasza:
én leülnék vele és megbeszélném a dolgokat..egy esélyt még ilyen szinten megér....
ha olyan a reakciója ami neked/nektek nemigen tetszik, akkor igen, sajnos ennyi volt gyakorlatilag..van ilyen:||
15/L
2/3 anonim válasza:
szerintem is menj oda hozzá vagy hívd el egy csöndes helyre és mondd meg neki hogy hiányzik a régi ő,és legyetek megint barátnők...és kérdezd meg,miért lett ilyen p.csa?
sok sikert! :D
13l
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. okt. 1. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!