Miért nem lázad a nép? Ahogy a mai viszonyokat elnézzük.
Figyelt kérdés
Meddig tűri még a nép a sanyargatást? Meddig tűri a nép a politikusok hatalmát, hiszen mindenki tudja, hogy mit cselekszenek?2009. dec. 1. 19:54
1/15 anonim 

válasza:

sokáig. amíg vannak emberek akik elég hülyék hozzá, hogy a hülyeségeket terjesszék, meg rossz oldalon állnak, addig nem lesz itt semmi.
amíg itt az a rasszista aki ki meri mondani, hogy cigány meg hasonlók, addig bizony szopóka lesz ezerrel. hülye a magyar nép ezt kel tudni, iszonyúan hülye, el sem tudod képzelni mennyire.
2/15 A kérdező kommentje:
Milyen igazad van! És valóban, sok ilyen magyar, és nam csak magyar ember van...
2009. dec. 1. 20:01
3/15 anonim 

válasza:

Öt hónap múlva választás, ezért a többség úgy gondolja, hogy kivárja még ezt a kis időt. Ha most lázadás lenne, akkor valószínűleg levernék, és nem lenne választás, lehetne tovább szenvedni.
4/15 anonim 

válasza:

Sajnos, ha lenne itt forradalom, az se segítene, nézd meg az eddigi eredményességi mutatókat, lehet, hogy addig jó, amíg nem lázongunk...
5/15 anonim 

válasza:

Lehet lesz,de a roma ügyek miatt esnek majd egymásnak.
6/15 A kérdező kommentje:
De én nem amolyan brutális lázadásokra gondoltam, hogy pl. felmegyünk Pestre és szétverünk mindednt meg stb., hanem ésszel! Igaz, erre nem tudok milyen megoldást mondani, de biztos van rá módszer, ha az emberek összefognának... Igaz, ilyen nem lesz... De már nem bírom ezt az igazságtalan világot!!! Már kennyérre nem jut az embereknek, és mi is elég rossz hejzetben állunk...
2009. dec. 1. 20:13
7/15 anonim 

válasza:

nem lesz más a választás után se.
amúgy nemtom mi segítene itt. hisz tüntettek a parlament előtt egy csomót, és szartak rá a politikusok. Persze el lett az is cseszve, hogy a sok futballhuligán csinálta a balhét.
a legjobb az lenne ha az egész parlamentet kiírtanánk, vagy legalább elüldöznénk.
akkor talán lenne esélyünk a többi probléma megoldására, egy teljesen új csapattal.
8/15 anonim 

válasza:

A pesti ember elvárná hogy a vidéki ember majd ezt a gesztenyét is kikaparja nekik. 2-300kilómétrről felmegy tüntetni holott neki csak a segg.t kellene a fotelből fel emelni és lesétálni az utcára.De egyszerűbb várni a sült galambot.
9/15 A kérdező kommentje:
Jó gondolatok, válaszok! Köszönöm!:) Egy jobb világért! Mert a jelszavam: A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!! Remélem, hogy lesznek még jobb idők. De ameddig itt van nekem a családom, addig biztos kitartok!:)
2009. dec. 1. 20:30
10/15 anonim 

válasza:

Én pl pestiként azért nem megyek le lázadni, mert tudom, h semmi értelme. A lázadások úgyse oldanak meg semmit. Jó példa erre az elmúlt pár év tüntetései, de gondolhatunk akár negyvennyolcra vagy ötvenhatra is - minden ugyanúgy ment utána is, mint előtte, csak belehalt egy rakat ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!