Mióta jársz erre az oldalra? Egy 10-es skálán mennyire értékelnéd?

Sziasztok!
2008 vége óta függő vagyok. Naponta akár több órát is. Már be sem zárom az ablakot a böngészőben, hogy csak át kelljen lépnem rá.
Először csak apróbb jelei voltak a függőségnek. Babinéniről és medvedisznóemberről álmodtam, valamint, hogy terhes vagyok. Aztán jöttek a súlyosabbak. Kék kockákba fehér kérdőjeleket rajzoltam a falra, amikor épp nem volt internetem, és nem emlékeztem semmire. Egyre súlyosabb volt. Egy idő után már a World of Warcraftot is hanyagoltam, csak, hogy fel tudjak jönni az oldalra.
Már nincs visszaút. Nincs lelki erőm elhagyni az oldalt. A Sötétkék Oldalt.. Magába szippantott.
Amúgy, igazából a 2. jól összefoglalta. Jó, de elkeserítő.
Olyan 7/10.
(NEM! NEM, FÜGGŐ ÉNEM, NEM ADOK RÁ 10-EST! HAGYJ!)

én kb. 2008 óta vagyok itt és szomorúan konstatálom, hogy a kérdésekből visszatükröződő szellemi színvonal exponenciálisan csökken.
ha nyerek inkább beváltanám 5 zsíros kenyérre a nyereményt :D

Úgy emlékszem 2009 tavaszán regisztráltam de egy ideig nem voltam aktív.
Ez a kategória a mai este alapján 0/10
Ezotéria 2/10
A többi pedig úgy 8/10

alak : 8
arc: 7
mell: erős 9es
lábak: 8
kisugárzás: 9
sajnos nincs életem így itt lógok 0-24ben 3 hónapja:( szerencsére megélek belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!