Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haveromnak kicsit görbe a szerszáma tudja még használni életébe? : D (félre ne értsetek nem azt mondom nem áll fel neki) fel áll neki de nem egyenes hanem oldalra hajlik meg a vége kicsit legörbül
Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 02:52
1/10 anonim válasza:
Honnan tudod, láttad ? (Remélem nem)
2/10 A kérdező kommentje:
tudja még használni életébe*
2013. aug. 19. 02:54
3/10 A kérdező kommentje:
nem láttam őő mondta elkeseredetten
2013. aug. 19. 02:54
5/10 anonim válasza:
Nyugi! Nem egyedi eset. Nem szokott gondot okozni. A kisebbségi érzés már inkább.
De miért fogod a haverodra?
6/10 anonim válasza:
Meggörbült neki, amikor a popsidba akart hatolni?
7/10 anonim válasza:
Egy anoním oldalon nem hiszem, hogy nagy probléma lenne, ha a saját problémád kérdezed meg. Nem tartom valószínűnek, hogy hajnali 3 órakor a haverod gondjával foglalkoznál.
A kérdésre pedig: szerintem, ha csak ennyi a probléma, akkor nincs vele gond.
8/10 A kérdező kommentje:
jól van na csak cikinek nek tartottam :S
2013. aug. 19. 03:12
9/10 anonim válasza:
az oldalra hajlást lehet korrigálni.
a plasztikai sebész húz egy kicsit a szalagokon és akkor egyenesen fog állni.
de erre lehet,hogy jó az a f-asz nyújtó gép is,az húzza a szalagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!