Creepypasta fanok figyelem! Azoktól akik ismerik a creepypastákat kérdeznék pár dolgot (abszolút ti véleményetek alapon) hogy miről mit gondolnak a témában? (és lehetőleg ne kétszavas válaszokat adjatok)
1.Melyik a kedvenc pastád, bármilyen szempont szerint?(nekem slendy)
2.Melyik az a pasta ami szerinted simán megtörténhetett/megtörtént?(jeff the killer)
3.Melyik pasta kapott több figyelmet mint amennyit érdemelt volna?(gondolom sok slendermant fogok kapni ehhez a ponthoz de szerintem messze nem volt olyan ötlettelen mint némelyik)
4.Melyik kapott túl kevés figyelmet?(egyértelműen jeff, ő többet érdemelt volna)
5.Melyikből/melyekből készülhetne film?(ismét jeff mert nem csak megijeszteni szeretne, de egy normális slendert is szívesen látnék)
6.Mit gondolsz miért nem lett felkapott ez a téma nálunk(igen slendert leszámítva)?
Köszi a válaszokat és igen imádom használni a zárójelet. :)
1.: Több is van. Az első Jeff the Killer. Az első pasta varázsa... Érte már azelőtt rajongtam, mielőtt kifejezetten c.p. fan lettem volna. A második Homicidal Liu. Őt nem lehet utálni. Azt mondod lehet– nem lehet. Nem tudom pontosan miben rejlik a varázsa, de megpróbálom megfogalmazni. Liu a legemberibb karakter. Egyrészt nem a személyes élvezetei miatt öl, hanem a testvéréért ami eleve szimpatikussá teszi. A testvérében, annak ellenére, hogy majdnem elvette, mindenesetre teljesen tönkre tette az életét, képes még így is a testvérét látni. Másrészt pont egy olyan furagyerenek van leírva, mint amilyen valószínűleg a fandom nagy része. Harmadrészt, amikor megölt valakit ugyan úgy meg volt rémülve, min val'sz'eg bárki, aki ilyet tenne. Liu, egy jó fiú, nem akar senkinek sem ártani, csak trauma érte, amibe belerokkant, ezért ráz meg minket, amikor először öl meg valakit. Liu nem teljesen őrült, és ez sokkal átélhetőbbé teszi a többi szadista pszichopatánál. A harmadik Laughing Jack. Szerintem egy nagyon egyedi karakter, a története pedig egy nagyon érdekes gondolatból építkezik (igen, szerintem így kell megfogalmazni). Nomeg, L.J. Vicces. Valamint Zero, Jason the Toymaker és Clockwork szintén zseniálisak. Jane the Killer azaz Jane Richardson számomra A Nő megtestesítője. Suicide Sadie története lett a legjobban megírva.
2.: Slenderman és Rake. De velük szemben is szeptikus vagyok. A többi szerintem nem történhetett meg, mivel mindegyikben van valami irreális elem, de legalább is mindegyikről érkezett megerősítés, hogy nem létezik.
3.: Nina the Killer... Azok akik nem utálják, azok azért foglalkoznak vele, mert nem utálják, akik meg igen azok azért, mert igen. KICSIT SEM KÉPMUTATÓ!
4.: Nem t'om, szerintem én pont az a gyerek vagyok aki nem foglakozik ezekkel a karakterekkel. Szerintem Suicide Sadie és Homicidal Liu.
5.: MINDEGYIKBŐL!!!
6.: Mert nagyon kevés magyar forrás van. :(
1. Slenderman és Jeff
2. Sally
3. Laughing Jack (nincs bajom úgy vele de rengeteg olyat olvasok hogy imádják, egy pedofilt :D de amúgy mert Jeffet is azért szeretem mert rossz sorsa volt megértem de muszáj volt valakit írni)
Meg talán Ben, az ő sztorija annyira nem fogott meg mert hát...csak megfulladt. De amúgy vele sincs bajom
4. Ez érdekes mert amikor nem ismertem Jeffet mindenki imádta aztán az egyik kedvencem lett és mire eszmélek fel? Mindenki kb. Olyanokat ír hogy utálják pedig nem tehet róla hogy megőrült
5.slenderman, jeffy, sally
6.nem tom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!