Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Creepypasta fanok figyelem!...

Creepypasta fanok figyelem! Azoktól akik ismerik a creepypastákat kérdeznék pár dolgot (abszolút ti véleményetek alapon) hogy miről mit gondolnak a témában? (és lehetőleg ne kétszavas válaszokat adjatok)

Figyelt kérdés

1.Melyik a kedvenc pastád, bármilyen szempont szerint?(nekem slendy)

2.Melyik az a pasta ami szerinted simán megtörténhetett/megtörtént?(jeff the killer)

3.Melyik pasta kapott több figyelmet mint amennyit érdemelt volna?(gondolom sok slendermant fogok kapni ehhez a ponthoz de szerintem messze nem volt olyan ötlettelen mint némelyik)

4.Melyik kapott túl kevés figyelmet?(egyértelműen jeff, ő többet érdemelt volna)

5.Melyikből/melyekből készülhetne film?(ismét jeff mert nem csak megijeszteni szeretne, de egy normális slendert is szívesen látnék)

6.Mit gondolsz miért nem lett felkapott ez a téma nálunk(igen slendert leszámítva)?

Köszi a válaszokat és igen imádom használni a zárójelet. :)

2014. jan. 10. 16:42
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

1: Eyeless Jack *-*

2:hát a legtöbb valószínű ugyanis sokra van bizonyíték

3:Jeff

4:Eyeless Jack

5:szerintem lehetne egy átfogóbb Creepypasta film/sorozat melyben az összes benne van :D

6:mert a mai emberek magyarországon nem igazán foglalkoznak az ilyesfajta dolgokkal :D és Slendy csak azért kapott ekkora figyelmet mert több játék is készült róla ,de persze Jeff is elég felkapott

2015. okt. 30. 17:29
 12/22 anonim válasza:
Az első már az én válaszomat is megírta:D +én mindegyikről megnéznéek egy-egy animét.(Azért nem filmet mert ott a szereplők bénán néznének ki,úgyhogy inkább animébe)
2016. szept. 8. 15:27
 13/22 anonim válasza:

1.The Puppeter <3 <3

2.Jeff the killer

3.Jane the killer(kell neki figyelem egyeltalán???)

4.The Puppeter

5.Jeff the killer

6.Mert a creepypasták több mint fele még nincs lefordítva magyarra.

2016. okt. 2. 11:38
 14/22 Könyvimádó05 válasza:

1. Nekem Jeff. Az első pasta varázsa, illetve a barátnőmmel úgy besz.rtunk rajta, hogy jó volt nézni.

2. Egyértelműen Jeff. Figyelj, simán. Verekedés? Baleset? Bekattanás? Jeff the Killer? Igen.

3. Kövezzetek meg, te Jeffen kívül a többi "the Killer". Nina sztorija egy mrő copy, egy bekattant rajongóról, Jane meg... olyan jellegtelen.

4. Szerintem Ticci Toby vagy Bloody Painter.

5. Mindenki. Nem muszáj filmben, simán elnézném, ha egy, az Egy Akatsukis Élete-féle 'mindenki összeköltözik, oszt jóvan' sorozatot.

6. Jó kérdés. Szerintem az emberek babonásak (itt hírtelen Tek-Tek-re gondoltam, mert vele elvieg egy hónap alatt találkozol), ráadásul nem merik megkeresni az ilyen történeteket, mert rémisztőek. Én magam se tudom, hogy miért szeretem ezeket.

#JustGoToSleep!

2017. jan. 14. 19:34
 15/22 anonim válasza:

1. Ticci Toby

2. Jeff the killer, Ticci Toby

3. Slenderman

4. Ben, Sally, Homidical Liu

5. Jeff the killer, Ticci Toby

6. Mert ezek sztem olyan történetek amelyeket inkább tábortűznél nem pedig otthon az ágyban olvasgatna az ember

2017. jún. 16. 10:30
 16/22 anonim válasza:

1. Zero, a személyiségzavarral keveredő képzeletbeli barátokkal rendelkező árva lány egyszerre vett le a lábamról és kötött le :)

2. Szerintem clockwork, olt olyan (nem is egy) hogy valaki annyira feldühödött, ideges hogy a nyugtató alig hat rá. A többi meg alapból egy tök logikus rész a 9 évesen bátyja által megerőszakolt sokk hatására beőrült (pl. Hannibal Lecter a huga elfogyasztása miatt, ami igaz történeten alapszik)

3. Jeff, az elején mikor hipóval leöntik és felgyújtják abba bele kellett volna halnia, ráadásul senem ijesztő, senem érdekes, mégis annyira beépült a köztudatba hogyha valaki azz mondja hogy creepypasta 80% hogy jeffre gondol.

4. Zero, clockwork, és volt egy ahol röviden az van hogy egy 7 éves fiúnak szülinapjára béreltek egy bohóct, ő elövett 3 doboz és megkérte a fiút hogy válasszon, és miután válaszott elövett egy kést, és lehámozta a saját arcát míg meg nem halt, utána az apja megnézte a másik 2 dobozt, az egyikbe whisky és gyújtó, a másikban sörétespuska. A többit nem irom le, akit érdekel keresse meg, de viszont ha valaki leírná a nevét annak örülnék.

5. Clockwork, zero, kecskeember, hello.jpg

6. Az emberek félnek hogy ijesztő lesz, meg lerombólt lekivilág és a többi hülyeség.

2017. jún. 29. 16:45
 17/22 anonim válasza:
Ja, és a 4.-hez még ticci toby és lulu történetét is írnám, nem valami ismert egyik sem, de annál jobbak
2017. jún. 29. 16:48
 18/22 anonim válasza:

1. Candle Cove (Kris Straub műve)

2. Psychosis (Matt Dymerski írása)

3. Jeff the killer; Clockwork: Your time is up; Sally: Play with me; Jason the toymaker; Laughing Jack; Eyeless Jack; Squidward's suicide; Sonic.exe; Nina the killer; Jane the killer: The real story és még van egy pár. Számomra egyet választani lehetetlen.

4. Candle Cove; A favor for a favor; The devil game

5. A Ben drowned c. történetbōl. Habár azt hiszem már van is.

6. Szerintem így is elég nagy téma, az internet tele van vele és sok a magyar fordítás csak meg kell találni. De eredeti nyelven a legjobb, szerintem.

2017. okt. 11. 17:28
 19/22 anonim válasza:
Oh, és kedves valamelyik válaszoló, akinek Hoodie karaktere tetszik legjobban, ajánlom a Marble Hornets sorozatot, ha még nem láttad. Fent van Youtube-on.
2017. okt. 11. 17:32
 20/22 Cherryfox18 válasza:

1. Ben Drowned, Clockwork, Jeff the killer, Ticci Toby, Eyeless Jack :D

2. Szerintem is Jeff, vagy Hercegnő :D (Aki nem tudná, Hercegnő egy kutya, többet nem mondok, itt a link a történethez: https://www.youtube.com/watch?v=C1jQaflGXyY

3. Egyértelműen Jeff :D

4. Kate the chaser, nem sokan ismerik őt :/

5. Ticci Toby, vagy Ben Drowned :)

6. Nézz rá a "Creepypasta" szóra. Angol eredetű, ezért kevesen tudják értelmetni, hogy mi az. Meg hát nem is annyira foglalkoznak vele az emberek :/

2018. júl. 31. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!