Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mivel tudom felkelteni az...

Mivel tudom felkelteni az emberek figyelmét, hogy szavazzanak rám is egy fotópályázaton?

Figyelt kérdés

Már kértem az osztálytársaimat is, hogy szavazzanak rám, de nem szavaznak. Bezzeg ha nekik kell segítség, akkor egyből kérlelnek, de m1.

De mivel lehet figyelemfelkeltőbb a kampányom?

Ha ez sikerült, akkor mivel lehet rávenni az embereket, hogy szavazzanak rám??

2012. okt. 24. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Facebookon oszd meg az ismerőseid közt és kérj meg pár embert, hogy ők is osszák meg. Esetleg random írj rá pár olyan emberre, akivel jóban vagy azzal, hogy szavazzon, én is megtettem már ismeretlenért is.

Bár akkor elég pipa lettem, mikor olyan erőszakoskodott, akivel nem hogy nem voltam jóban, még keresztbe is tett nekem anno.

2012. okt. 24. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Rakd ki az ikreket ;) (.)(.)
2012. okt. 24. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Esetleg jó fotóval? :)
2012. okt. 24. 15:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Szerintem jól sikerült a kép, most jelenleg a bátyám "nevén" van a kép, mert kettőnk közül az övé sikerült jobban.

Amúgy próbáltam segítséget kértem már egy-két haveromtól, de semmi se... :(

2012. okt. 24. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!