Pcépítoo kérdése:
Piszkálás ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Egy hülye gyerek állandóan piszkál az iskolában. Dobál naranccsal, mikor írok valamit mozgatja a kezem, nekem jön direkt, nekem rúgja a széket és szóban is MINDEN szünetben megaláz. Állandóan azt mondja, hogy álljak ki vele (verekedjünk). Most ez a gyerek "felfüggesztetten" van, hogyha csinál valami hülyeséget ki is rúghatják. Szóljak az osztályfőnöknek? Vagy az igazgatónak? Félek, hogyha megtudja, hogy én szóltam nem történik semmi, és még jobban fog piszkálni és megalázni. Verekedni sem akarok most 5-ös magatartásom nem akarom emiatt a fogyatékos miatt lerontani. Mit lehet tenni?2014. jan. 9. 18:30
1/3 anonim válasza:
Én is voltam így de jó régen,több évtizeddel ezelőtt,nekem azt mondta az apám hogy fiam véd meg magad és adjál neki.
Én kisportolt gyerek voltam,aztán amikor ismét kötekedni kezdet úgy pofán vágtam hogy nekiesett az ajtónak,azt se tudta hogy hol van.Utána előre köszönt és olyan lett ,mint egy ma született bárány.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az első mondja! A magatartás jegyeket meg ki nem sza@rlya le?!
3/3 anonim válasza:
Ha megvered de mocskosul de szanaszét vered a száját meg sok gyomrost adj neki. Azaz verd össze! És onnantól tisztelni fog tégedet mivel félni fog tőled! Légy nagyon alattomos amilyen ő volt veled soha ne feledd el hogy ő az ellenséged és miket csinált veled. Tehát verd meg! Sok siket! És nem kell félni. üsd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!