Ilyenkor mit lehetne tenni ez ellen hogy levegyék a kamerát a templomról mer nagyon sok a felháborodás? Bövebben lent
Figyelt kérdés
A falunkban megpályázták kb 1 éve hogy legyen egy kamera a templomon ami figyeli a hegyet és az autókat, de a másik oldalra rakták fel ami a falút figyeli és a település őr és kollegája mindig azt ézik (belát az udvarokba a kamera ami már személyi jogok megsértése) és mindenkit nézegetnek vele amit utána röhögve elis mondanak mindenkinek.2013. dec. 25. 15:32
1/4 anonim válasza:
Feljelentés, elég szigorú szabályok vonatkoznak a kamerák elhelyezésére. Pláne ha az idióták még sztorizgatnak is utána.
2/4 anonim válasza:
melyik falu ez ,
és belinkelhetnéd a kamerát is,
3/4 anonim válasza:
ezt tényleg ne hagyjátok. nagyon kezd elszabadulni a megfigyelés ezekkel a kamerákkal. nagyon rossz érzés, amikor az ember azt érzi, hogy szemmel tartják, mint egy kölyköt.
4/4 intrepid válasza:
Én láttam már biztonsági őrség monitorán, hogy a WC fülke belseje is látszódott rajta. Mennyi sz@ros feneket láthatott egész nap. Jó, tudom, lopják a papírt, de azért mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!