Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a spielhózni...

Mi a véleményetek a spielhózniról?

Figyelt kérdés
Van itt valaki aki ez alapján alakította ki az életét?Hogyan?
2009. nov. 30. 08:09
 1/4 anonim ***** válasza:
47%

Ha a könyvre gondolsz, akkor nagy kezdőbetűvel írjuk.

Nekem egyébként tetszett. Vannak benne dolgok, amikkel nem értek egyet, de sok dolgot ésszerűen elmagyaráz. Én mondjuk már azelőtt is nagyjából olyan életformát akartam, amilyenről a könyv ír, és az elolvasása csak megerősített ebben.

2009. nov. 30. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
Én többé-kevésbé átrendeztem ezt-azt, bár a szokások nehezen változnak, persze azt hozzá kell tennem, hogy a nagy pördülés még hátra van, de el vagyok. Megteszek mindent de elég nehéz, nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz. Amúgy örülök, hogy feltetted ezt a kérdést. Magányosnak éreztem már magam eléggé. Talán egy kis depi, de nem baj nem szabad csüggedni. Visszatérve a hóznira ( mert én csak így nevezem), ajánlom mindenkinek, még öregeknek is. Tutira. Minden jót. És mégegyszer , köszi..
2009. nov. 30. 17:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. A kérdében az életvitelre értettem a fogalmat, amit persze a könyvbe lehet olvasni. Az előadást is hallottuk. Egyik barátnőmmel a lényeget betartottuk, mindketten olyan férjet találtunk, aki szűz volt, mi csajokulmár fizikailag nam voltunk azok-de abba az új kapcsolatba sikerült. Egy másik barátnőm szerint rosszat tett vele az elmélet-igazi deresszióba esett, pszichoszomatikus tünetekkel. Szerintünk nem a könyv okozta, hanem tudat alatt a saját életvitelüktől undurodott meg-jár pszichiáterhez.

Segíteni szeretnénk nki, várok tanácsot a könyv ismerőitől.

2009. dec. 1. 08:31
 4/4 anonim válasza:
Jaj, azért ekkora nagy hülyeséget ne állíts már! Méghogy megundorodott a saját életvitelétől... Na persze, ebbe is magyarázd bele, hogy a Sátán műve, és még véletlenül sincs saját felelőssége a gyereknek.
2010. dec. 14. 12:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!