Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az USA-ban miért olyan gyönyör...

Az USA-ban miért olyan gyönyörűek az udvarok?

Figyelt kérdés

Fel évre voltam Amerikában. LA-ben, Phoenix-ben, és Dallas-ban. Ahol csak kertes házat láttam, ott az utca, és az udvar is iszonyat gyönyörű rendezett volt. Létezik hogy ilyen sok idejük me

g türelmük van a gondozásához?! Sok embert megkérdeztem mar. Csak azt mondták hogy sokkal optimistábbak tőlünk magyaroktol és sokkal nagyon a tűrő képességük mindenhez. Eszméletlen mennyire oda figyelnek a legkisebb részletekre is. Bezzeg itt Magyarországon...

2014. jan. 1. 23:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Uram isten. Miért ilyen undokok a magyarok? Ezt nem szeretem. Ha valami valakinek nagyon jó, azt a másik nem díjazza, sőt egyenesen nem tetszik neki. Irigy, féltékeny magyar emberek. Sajnos ez jellemez minket. Ezt már nem csak mi bizonyítjuk. Ez van.
2014. jan. 2. 13:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Na, most már nem csak pesszimisták hanem undokok. Őszintén, ki a lófszt érdekel, hogy hol voltál nyáron? Kérdést tegyél fel, ne itt örömködj. Gondolom már mindenkinek a könyökén jössz ki, azért itt élvezkedsz.
2014. jan. 2. 13:56
 13/14 anonim ***** válasza:

" Irigy, féltékeny magyar emberek. Sajnos ez jellemez minket."

Összegezzük akkor, kimentél Amerikába egy rövid időre, és ott a maradék eszedet is elhagytad, már arra is képes vagy hogy a sajátjaidat leköpd mert láttál ott kint valamit-egy bizonyos környéken amit idehaza még nem. Micsoda következtetés, Attól mert te id.ióta vagy, és szóvá is tesszük-még közel sem jelenti azt hogy undokok lennénk. Az irigységről meg annyit hogy én rendszeresen szoktam adakozni, többet adtam én már másoknak mint te valaha is fogsz. Egy idi.óta vagy, menj ki Szaud-Arábiaba vagy a Japánokhoz, esetleg Dél Koreába, utána mennyiben változna a véleményed? Akkor meg az amcsikra köpködnél?

2014. jan. 2. 14:09
 14/14 anonim ***** válasza:
A teljesítményükhöz képest aránytalanul magas fizetésük teszi ezt lehetővé. Az pedig többek között más országok kifosztásából, államadósság felhalmozásából érték el. Egyelőre fenntartható a rendszer, mert a kormányuk visszaél az erejével, mindig akad egy olajban vagy másban gazdag ország, ahol még támogathatják a demokrácia kialakulását, vagy üldözhetnek terroristákat. Szóval sokak halála és szenvedése az ára többek között azoknak a nagyon szép kerteknek, ezért nem tudom fenntartások nélkül csodálni őket.
2014. jan. 2. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!