Az USA-ban miért olyan gyönyörűek az udvarok?
Fel évre voltam Amerikában. LA-ben, Phoenix-ben, és Dallas-ban. Ahol csak kertes házat láttam, ott az utca, és az udvar is iszonyat gyönyörű rendezett volt. Létezik hogy ilyen sok idejük me
g türelmük van a gondozásához?! Sok embert megkérdeztem mar. Csak azt mondták hogy sokkal optimistábbak tőlünk magyaroktol és sokkal nagyon a tűrő képességük mindenhez. Eszméletlen mennyire oda figyelnek a legkisebb részletekre is. Bezzeg itt Magyarországon...
" Irigy, féltékeny magyar emberek. Sajnos ez jellemez minket."
Összegezzük akkor, kimentél Amerikába egy rövid időre, és ott a maradék eszedet is elhagytad, már arra is képes vagy hogy a sajátjaidat leköpd mert láttál ott kint valamit-egy bizonyos környéken amit idehaza még nem. Micsoda következtetés, Attól mert te id.ióta vagy, és szóvá is tesszük-még közel sem jelenti azt hogy undokok lennénk. Az irigységről meg annyit hogy én rendszeresen szoktam adakozni, többet adtam én már másoknak mint te valaha is fogsz. Egy idi.óta vagy, menj ki Szaud-Arábiaba vagy a Japánokhoz, esetleg Dél Koreába, utána mennyiben változna a véleményed? Akkor meg az amcsikra köpködnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!