A modellek mit esznek, sportolnak, hogy olyan gyönyörűek?
Figyelt kérdés
Szeretném megtudni azt a "titkot" amitől olyan gyönyörűek :) Köszönöm előre is a válaszokat!2013. ápr. 16. 21:24
1/4 anonim válasza:
Írj Czeizel Endrének, ő talán tud válaszolni.
2/4 anonim válasza:
Milyen modell? Van köztük ezerféle. A VS modelleknek nagyon kemény étrendjük és edzéstervük van, de van olyan kifutómodell, aki csak akkor mozog, ha muszáj.
3/4 Mészáros Benjamin válasza:
Sokkal több rostos ételt esznek (alma,körte,banán stb.).Emellet minden nap sportolnak valamit.Vagyfutnak vagy aerobicoznak vagy valamilyen olyan sportot űznek ami jobban megmozgassa a tested mint az átlag.Emellet nagyon sok vizet fogyasztanak mivel az felgyorsítsa az anyagcserét és kitisztítja a pórusokat és szép simává,hidratáltá teszi a bőrt.Semmi ördöngősség nincs a dologban :) Reméllem valamelyest segítettem :)
4/4 A kérdező kommentje:
Igen köszömnöm szzépen! én VS modellekre voltam kiváncsi! :)
2013. ápr. 19. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!