Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot vegyek a...

Milyen ajándékot vegyek a legjobb barinőmnek?

Figyelt kérdés

A suliba kihúztuk, hogy kinek csinálnunk ajándékot.

Én az egyik legjobb barimnőmet húztam ki, és kérdeztem, hogy mi kell neki, de ő azt mondta, hogy mindedj.

Én spére gondoltam, körömlakk meg ilyenek..mert nállunk elég gáz saját készítésűt csinálni :/

Szerintetek mit tegyek bele?:D

2009. nov. 28. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél illatszert, vagy gyertyát, csokit, kis plüs macit, de attól függ hogy mennyi értékben kell venni..:)
2009. nov. 28. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Spray-t ne, az olyan célzásszerű. Persze az értéktől is függ. Kaptam már nici párnát, illatszercsomagot,amit dm-ben például könnyen beszerzel.Adhatsz kisebb ékszert,gyűrű,nyaklánc, akkor gyertya,egy lánynak könnyű venni!
2009. nov. 28. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért ciki a sajátkészítésű?

Amúgy miért a Családfa rovatba tetted?

2009. nov. 29. 18:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszii a válaszokat! :)

Hát nem is tudom..mert máshova nem is tudtam betenni, meg siettem.bocsi, ezért. :D

2009. dec. 3. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!