Ti mit tennétek, ha a településen ahol éltek az utcán járkálna egy "volt" gyilkos? Félnétek tőle?
Mégis mit semmit.
Ugyan úgy elítélem azt is aki megcsalja a párját mégsem köpök szembe senkit.
Nem. Ugyan miért félnék?
Azt tudod, hogy minden nap köztünk járkálnak olyan gyilkosok, akiket soha nem ítéltek el, mert soha nem kaptak el? Akik a bűneiket magukkal viszik a sírba? És semmi sem különbözteti meg tőlem, vagy tőled őket. Pszichopatáknak hívják őket, és köztünk járkálnak az utcán. Tehát holnaptól nem mersz kimenni az utcára, mert nem tudod, hogy melyik ember a pszichopata és melyik a normális? Ugyan...!
Semmit se tennék mert joga van ott lakni, ahol szeretne.
Ahol én lakom ott pár embert megöltek már az évek alatt, a volt szomszédunkat is megfojtotta valaki, meg láttam ahogy leszúrnak valakit, majd elfogják 3 órával utána
Mitől vagy kitől kéne félni? A gyilkos is ember.
21/F
900 fős faluban lakunk. A szomszéd utcában lakik egy "gyilkos" (szerintem hirtelen felindulásból elkövetett emberölés inkább ráillett volna az ítéletre, mint az előre megfontolt szándék)
Egyáltalán nem félek tőle (az ismerőseim sem) Inkább áldozat volt.
Nemcsak hogy köszönök neki, de beszélgetni is szoktam vele, ha nagy ritkán találkozunk.
"Tehát holnaptól nem mersz kimenni az utcára, mert nem tudod, hogy melyik ember a pszichopata és melyik a normális? "
A faluban mindenkit ismerek, nincsenek ilyen emberek, csak ez az egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!