Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról ha egy...

Mit gondoltok arról ha egy roma származású ember hungarista? Ti elfogadnátok?

Figyelt kérdés
ez a kérdés főleg a hungaristákhoz szól de bárkit szivesen meghallgatok aki tud normális választ adni! Egyik jó barátom roma,mindig is tudtam hogy nem rajong a fajtársaiért de egy ideje bevallotta hogy ő hungarista...ti befogadnátok a baráti köreitekbe? vagy mit gondoltok erről?

2013. dec. 29. 14:38
1 2
 11/18 anonim válasza:
81%
Az én véleményem hogy hungarista magyar ember lehet aki egyértelműen fehér ,mivel én erössen rasszista LÁNY vagyok ezért szerintem ez borzasztó dolog.
2014. jan. 14. 19:32
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
a hungarista fiú kapja be. a jobbik kapja be. az ország pusztuljon. a világ pusztuljon. minden ember, legyen akármi, akárki, pusztuljon. de tényleg. pusztuljon.
2014. jan. 28. 18:16
 13/18 anonim ***** válasza:
Na ennyit erről... egy anarchista-baloldali hulladék válaszát láthattátok.. szép jövőkép. :)
2014. jan. 28. 22:51
 14/18 anonim válasza:
igen lehet.ismerek is olyat.
2014. jan. 29. 12:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez nagyjából olyan mintha egy néger lenne a ku-klux klán tagja.
2014. febr. 5. 22:11
 16/18 meszike91 ***** válasza:
Nem hiszem hogy tisztába lehet a Hungarizmus fogalmával, mivel a hungaristák őt is kiirtották volna függetlenül attól hogy magyarnak tartják-e magát vagy sem. Egyébként én személy szerint egy magát magyarnak tartó és erre büszke cigány származású ember simán el tudnék fogadni.
2014. febr. 6. 15:10
 17/18 anonim ***** válasza:
37%
13; közlöm, nem vagyok anarchista (bár elõbb lennék az mint hungarista), író és költõ vagyok, fõként szürreális és agonikus mūvekkel foglalkozom. éppen ezért kicsit zordabbnak látom e világot, mint te és a többi jobboldali, fehér fūzõs asajáthányásunkbanalszunkolyanjóbulivolt féle emberek. 2. félreértés ne essék, csak ezt az országot utálom. legszívesebben atombombát dobnék a közepébe. hadd égjen szénné, akár a száraz szalma. a kérdezõ barátja pedig ne akarjon hungarista lenni. ha annak ellenére hogy roma származású, tisztességes ember, egyet mondhatok: ne add a ritka gyémántot annak, ki értékét nem becsüli.
2014. febr. 16. 01:34
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha költő vagy te arany apám, akkor elég nagy balfsz lehetsz a szakmában. A te fejed közepébe kéne baltát dobni, nem az országra atomot.
2014. febr. 16. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!