Roma ember állhat be a magyar gárdába?
Figyelt kérdés
Ha látszik is rajta,hogy roma/cigány kinek hogy tetszik,akkor is beállhat,ha egyszer magyarnak vallja magát és a lelke is magyar ?2013. júl. 5. 16:31
1/9 anonim válasza:
köss egy életbiztosítást, aminek én legyek a kedvezményezettje, és akkor fogom mondani csak, hogy nyugodtan állj be
2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok roma >.<
2013. júl. 5. 16:41
3/9 anonim válasza:
Csak ha mezítláb végigszalad a tüzes parázson és bírja 1 percig, amíg a többiek ütik, rúgják a földön.
Hülyeséget mellőzve, szerintem lehet tag.
Nem hiszem, hogy a népirtás a cél, hanem inkább a rend és igazság.
A cigányokkal semmi baj nincs, csak a korcsokkal, akik úgy viselkednek. Tudom kemény szót használtam...
4/9 anonim válasza:
Hogyha egy zsidó vallású ember az egyik alapítója és vezetője a gárdának ,akkor szerintem a cigány származás sem lehet akadály.
5/9 anonim válasza:
Igen, beállhat. A cigány-bűnözéstől a rendes cigány is szenved, talán még többet is.
6/9 anonim válasza:
pontosan ahogy előző írja... a rendes cigányok isszák meg a levét, hogy a fajtársaik bűnözőznek...
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megy a felpontozás
2013. júl. 6. 15:21
8/9 anonim válasza:
Igen, beállhat. A cigány-bűnözéstől a rendes cigány is szenved, talán még többet is.
Pontosan fordítva! A cigányok sokkal összetartóbbak, mint a magyarok! Nem lopják meg társaikat, mint, mi, magyarok! Asszonyaikat sem csalják meg állandóan, mint, mi, magyarok, fáról fára szállva!
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Ne haragudj,de a válaszod a kérdésemre nem ad választ,nem ide illik. Ha egy válasz nem tetszik,akkor arra van a privát üzenet..
2013. júl. 23. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!