Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A hollandok mindig ilyen...

A hollandok mindig ilyen sokat esznek?

Figyelt kérdés

Jó, tudom minden népnek megvan a maga gasztronómiai kultúrája és szokása, az amerikaiakról ugye mindenki tudja, hogy zabálnak , de azt vettem észre, amikor jártam Hollandiában, hogy ők is rendkívül bőségesen táplálkoznak. Bementem a KFC-be és néztem, hogy minden egyes nő pont úgy evett , mint egy férfi, persze egészségükre, jó volt látni, hogy nem az megy, mint nálunk " Jajj, fogyókúrázom , két hétig csak káposztalevesen fogok élni " , a hollandok aztán nem zavartatják magukat ilyesmikért.

Ma jutott eszembe a kérdés, mert hasonlóképpen beültem egy kávézóba és jött mellénk egy holland csoport, hát nem néztem őket annyira precízen, de szerintem három főfogást fogyasztottak el.

Jellemző ez náluk úgy átlagban ?

2013. dec. 25. 23:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak mint régen szinte minden bajor csaj is, de ők felvették az USA filmes, sorozatos trendet. (Mindig vannak persze kivétlek.) Angolok többségében megőrzik a természetes genetikailag öröklőt felnőtt kori alkatukat, bár beteges soványság is van és beteges elhízásra is van példa sajnos. De nem USA trend a mérvadó, kemény hasú angol csajt keresni csak is google segítségével érdemes.
2013. dec. 26. 03:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha ez itthon történt, nem is csodálkozom rajta. Végre ehettek egy jót.

Rokonom él Hollandiában, és bejáratos egynéhány konyhában is, hát onnan tudom, hogy a hollandoknál reggelire van egy kenyérszelet valamivel, ebédre két kenyér szelet valamivel.

Esetleg vacsorára főttétel, ami abból áll, hogy egypár tojást főznek együtt a zöldbabokkal, majd mikor megfőtt a tojás, megpucolják és melléteszik a zöldbabokat. Ez a főttétel. Sütőt egyáltalán nem használnak.

Gasztronómiailag nullák. Nincs náluk hagyományos étel, titkos családi recept, amit az anyák átörökítenek a lányokra, csomagolt félkész, féligfőzött nyersanyagokat esznek. Persze, hogy itt meg zabálnak az étteremben:)

2014. jan. 1. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!