Csak én érzem, hogy a facebook arra való, hogy dicsekedjünk? Nem csak fiatalok körében!
Más személyiség mutatkozik a facen mint a valóságban.
Van aki csak megfigyel(depisek)....van aki befolyásol.....van aki észre sem veszi,hogy már túl sok amit mutat magából,aztán ráfázik....van aki ottan él(depisek)...
Én meg egy év után untam meg.
Van ami jó és van ami nem tetszik a fecebookon. Pl. a chat és a pm rendszer az jó és sokat segít, a csoportok is hasznosak.
De a közös fal az nem a legjobb, mert alig van olyan információ, amit mind a 300 ismerőssel megosztanál szívesen. Jó, azt mondod nem tartozik rá, és átugorja majd, ha nem érdekli, de akkor a fal kb. 50%-a vagy több az haszontalan információ.
Például vannak a lájkolások, megtetszik egy oldal, aztán lájkolod. Kb 3 mp alatt megcsinálod ezt, aztán mással törődsz. De más üzenőfalán lehet előjön a lájkolt oldal, ami őt egyáltalán nem érdekli, de ő is kb 3 mp-et eltölt vele.
Meg vannak a reklámozások, lehet, hogy valakinek csak egy kattintás, de más üzenőfalán megjelenik, elveszi a kedvet az egész facebooktól.
Persze erre a facebook is rájött és próbálja mindenféle heurisztikus képlettel szűrni, hogy mi az ami érdekel téged.. Ezzel meg az a baj, hogy ha pl. régen láttam egy ismerőst és megnézem a tevékenységeit, akkor a prioritása felmegy és folyton őt mutatja... Így igazából a facebook mondja meg, hogy mit nézzek.
Ha tényleg zavar, zárd be a böngészőt.
Ha már elkövetted azt a hibát, hogy regisztráltál, még mindig megteheted, hogy hetente csak egyszer nézel fel. Vagy nem olvasol el semmit, csak megnézed jött-e üzenet.
Vagy foglalkozol valami értelmesebb dologgal.
Vagy leszarod az egészet és nem kreálsz magadnak problémákat.
a facebook atomxar ha lekapcsolnák az lenne a legjobb! :)
Ja és nem vagyok fenn ezen a szutykon, számomra létezik a posta, telefon, vagy meglátogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!