Ma van Hálaadás napja. Ti miért vagytok hálásak?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez egy amcsi ünnep,de...2009. nov. 26. 16:28
1/10 anonim válasza:
semmiért. nem azért, mert amcsi ünnep, hanem mert az életem egy hordó fos.
2/10 anonim válasza:
azért vagyok hálás, mert nem kell ilyen hülyeségeket ünnepelnem! amúgyis utálom az összes ünnepet.
3/10 anonim válasza:
én azért ,hogy van fedél a fejem felett és van mit ennem meg hogy 21 évesen lassan (de nem biztos)benő a fejem lágya
4/10 anonim válasza:
Az Észak_amerikaik "hálaadás"-kor (elvileg)a termésért adnak hálát, nem ezért-azért, pl. mert sikeres az életük vagy ilyesmi :D
Mivel nem gazdálkodom, nincs termésem, és nem vagyok amerikai, ezért semmiért xD
5/10 anonim válasza:
hálás vagyok a családomért,a páromért,azért,hogy van hol laknom,van mit ennem, azért,hogy szeretnek engem az emberek, hogy vannak barátaim,hálás vagyok a tehetségemért és az eszemért, a táncért és a zenéért, az állatvilágért.... de ezekért a dolgokért minden nap hálás vagyok, nem csak ma
6/10 anonim válasza:
én is mint az első az életem egy szar
nincs miért hálásnak lennem
7/10 anonim válasza:
akiknek nincs miért hálásnak lenniük,gondolom hajléktalanok és se ház,se család...de akkor hogy neteznek?
8/10 A kérdező kommentje:
17:07-es, a termésért hálásnak lenni az régen volt,mostmár ugyanúgy hálát adnak mindenért. pl. nézz meg pár youtube videot,sok thanksgiving-es van,hogy ki miért hálás. van egy kislány aki a pizzáért XD :)
2009. nov. 26. 20:02
9/10 anonim válasza:
azért, hogy itthon még nem ünneplik a Hálaadás Napját
10/10 anonim válasza:
en az asszonynak,hogy 8 eve elviseli a pofam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!