Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az alábbi hírt olvastam...

Az alábbi hírt olvastam valamelyik újságban. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

A terror folytatódik:

Ismét fekete terepjáróból ijesztgetik a gárdisták a romákat!

Hosszú idő után ismét felbukkant egy fekete autó egy romák lakta településrészen.

Ezúttal Miskolcon, a cigánysoron gördült végig egy fekete terepjáró a romák legnagyobb rémületére, és a feltehetően gárdista utasok a következő félelemkeltő, rasszista szavakkal terrorizálták a békés kisebbségieket: Munka! Törvény! Erkölcs! Szappan! Az ügyben a rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást, a szóvivő szerint igen súlyos büntetésre számíthatnak az elkövetők, mivel az ilyen ügyekben példát kell statuálni. A megfélemlített romák az őket ért súlyos inzultus miatt az ombudsmanhoz fordultak, aki megértéséről és támogatásáról biztosította a sértett kisebbség tagjait és türelemre intette őket. Egyúttal megvizsgálta a romák kérését, és megállapította, hogy nagyobb összegű segélyekkel elejét lehetne venni az ilyen jellegű atrocitásoknak. Az üggyel az Európai Unió is foglalkozik, mivel az ilyen jellegű rasszista kijelentések alááshatják az EU stabilitását az esetlegesen megélénkülő roma kivándorlási szándékok miatt.

2009. nov. 26. 08:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Szegény cigányok! Én összetenném a két kezem ha lenne munkám, ezek csőstül kapják a segélyt, szaporodnak mint a patkányok. Le kéne lőni az összeset, bár lehet hogy kár rájuk pazarolni az ólmot. Vissza Mátyás királyt és a Fekete Sereget!
2009. nov. 26. 08:39
 2/15 anonim ***** válasza:
35%

Kit érdekel ez a provokáció? Mindkét felet megvetem, dolgozom, élem az életem, boldog vagyok, családos ember, és csak sajnálni tudom azokat, akiknek ennyiből áll az életük.

Egészségükre.

2009. nov. 26. 08:59
 3/15 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ez poén!

De nem rossz! Hű, micsoda rasszista szavak ezek: Munka! Törvény! Erkölcs! Szappan!

Már ahogy leírtam, érzem a náci ideológiák terjedését a sejtjeimben! :DDD

2009. nov. 26. 09:14
 4/15 anonim válasza:
30%
,,A megfélemlített romák" na neeeee!! Inkább ők félemlítenek meg minket!! A gárdisták ezzel a viselkedéssel lesüllyednek a nem idén barnultak szintjére. Ocsmányak... Ez nem megoldás az etnikum kérdéssel kapcsolatban. Lehet , hogy le kéne ülnünk beszélgetni velük, normálisan. ?
2009. nov. 26. 09:25
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
...én kihez forduljak,miután le k@rváztak,meglögtöstek,szégyen szemre kigúnyoltak a cigányok,egy kisvárosi vonat állomáson? Rajtam tegnap senki nem akart segíteni...Ki félemlít meg kit? 18 éves gimis lány vagyok, még a pókot se merem agyon ütni,nem hogy másik embert bántanék.Ők viszont jönnek,nem számat nekik semmi,ott rombolnak ahol lehet,és ha ugyan azt kapják vissza amit adtak,rögtön rohannak az ombudsmanhoz...elmaradott,kulturálatlan banda mind!Ha elvégeztem a sulit,megyek melózni! és agyon gürizem magam hogy aztán hitelt vagyek fel amiből egy fekete terepjárót veszek,és hétvégente alkonyatkor elmegyek kocsikázni!!!
2009. nov. 26. 09:48
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A békés kisebbségről annyit, hogy az utcánkba ismét "bement" az egyik garázsba, egy "békés" kissebbségi. Pár hete, pedig az egyik kávézóban keménykedtek békésen, mert a pultos hölgy rájuk szólt, hogy tegyék már vissza a hűtőből kivett sört. Nem azt mondom, hogy válogatás nélkül ki kell őket írtani,de nem feltétlenül baj, hogy félnek a gárdistáktól, és esetlegesen kicsit összébbhúzzák magukat. Felháborít, hogy az egészséges huszon éves fiatal lány a kukámat túrkálja minden nap, ahelyett, hogy dolgozna, és ne csak azt tekintené melónak, hogy gyeret szül. Szóval nem érdekel, hogy a gárdisták minket védenek, vagy őket riogatják, ha kevesebb lesz a lopás a környékünkön!
2009. nov. 26. 09:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

rasszista szavak: Munka! Törvény! Erkölcs! Szappan!

én itt dőltem le a székről a röhögéstől! Te jó ég... tiltsuk már be ezeket a szavakat könyörgöm :D

2009. nov. 26. 10:35
 8/15 anonim ***** válasza:
49%
elég rosszul sikerült poén
2009. nov. 26. 10:38
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem hír,hanem annak egyfajta paródiája.Van akinek vicces,van akinek nem,mint a viccek általában.
2009. nov. 26. 11:43
 10/15 anonim ***** válasza:
76%

"Egyúttal megvizsgálta a romák kérését, és megállapította, hogy nagyobb összegű segélyekkel elejét lehetne venni az ilyen jellegű atrocitásoknak. Az üggyel az Európai Unió is foglalkozik, mivel az ilyen jellegű rasszista kijelentések alááshatják az EU stabilitását az esetlegesen megélénkülő roma kivándorlási szándékok miatt."

Csak ne menjenek az EU-ba, maradjanak itt, mintha mi lennénk a pöcegödör ahol össze kellene gyűjteni Európa összes cigányát!

És én maradjak az "országomban"? Ahol a sajtó szítja az ellentéteket, de arról nem ír, hogy a cigányok az utcán fényes nappal kiket vernek agyon és mennyire tartják rettegésben a magyar népet?

2009. dec. 2. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!