Meg fognak jelenni a pótfelvételi leehtőségek összesítve valamelyik újságban? Akár különszámként is?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 19:17
1/2 anonim válasza:
Nem hinném, nincs sok idő...
Ezen belül ott van egy link:
A felsőoktatási intézmények által meghirdetett alap- és egységes, osztatlan képzések, felsőfokú szakképzések
Vagy amelyik neked kell. Ez összefoglalja.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de direkt arra lettem volna kíváncsi, hogy külön újságban megnézhetem, mert kényelmesebb úgy olvasni (nem lustaság, a léyneget már láttam, de csak jobban átlátható úgy). Azóta kiderült, hogy talán a Metropolnak lesz egy ilyen különszáma pénteken, de úgy emlékszem, hogy napilaban is jelent már meg vagy öt éve. Vagy legalábbis biztos vagyok abban, hogy nem interneten néztem akkro alehetőségeket.
2010. júl. 27. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!