Miért baj ez nekik?
Nem ne kik kell , hogy tetszen. Nagyon nem tudsz mit csinàlni hisz mindenkinek meg van a maga izlèse vèlemènye.
Ha nagyon zavar mit mondanak legfeljebb ne hangoztasd , hogy ök jönnek be neked.
Mindenkinek nem lehet megfelelni ;)
Igazából én nem szokom mondani, de ha meglássák h olvasok vmit róluk, egybők azzal jönnek, hogy hogyan hallgathatok ilyet, és hogyam tetszhet nekem ilyen.:D
És köszi a választ!:)
#3 teljesen igazad van!Az emberek általában sajnos mostmár a külső alapján ítélnek, s közben semmit sem tudnak az emberről.Ugyanígy van más sztárokkal is, mint pl. Justin Bieber.Nem vagyok rajongója, de nem értem, miért nézik le az emberek őt, miért melegezik le...lehet írigyek rá, vagy már nem tudok mire gondolni.De az biztos, hogy sok embernek segített már, és ha nem hagyja abba azt, amibe belekezdett, még fog is.Andy Biersack, Ashley Purdzy, Justin Bieber, stb. is ugyanolyan ember mint mi.
És szerintem sem csúnya Andy B.xdd
"Állj ki amellett,amiben hiszel,még akkor is,ha
egyedül maradsz." ~Andy Biersack Az a lényeg,hogy te szereted őket. Ne próbálja semmi és senki ezt megváltoztatni!:) Engem is szekálnak amiért őket hallgatom és ők a pasiideáljaim is. De nem érdekel. Büszke vagyok arra,hogy őket hallgatom!:)
Hát ha fiú vagy, akkor nem csoda, hogy meg vannak rökönyödve.
Lánynál( azért feltételezem az vagy) ez már sokkal elfogadhatóbb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!