Miért baj ez nekik?

Figyelt kérdés
Miért baj az ismerőseimnek, hogy bejön nekem Andy Biersack a Black Veil Brides-ből?Taszítónak tartják, és szerintük ez nem normális...mit csináljak?Köszi!

2013. dec. 19. 22:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem ne kik kell , hogy tetszen. Nagyon nem tudsz mit csinàlni hisz mindenkinek meg van a maga izlèse vèlemènye.

Ha nagyon zavar mit mondanak legfeljebb ne hangoztasd , hogy ök jönnek be neked.

Mindenkinek nem lehet megfelelni ;)

2013. dec. 19. 22:18
 2/13 A kérdező kommentje:

Igazából én nem szokom mondani, de ha meglássák h olvasok vmit róluk, egybők azzal jönnek, hogy hogyan hallgathatok ilyet, és hogyam tetszhet nekem ilyen.:D

És köszi a választ!:)

2013. dec. 19. 22:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szivesen.Majd felnönek ès nem cukkolnak :) szeritem az a jò ha az èletben az ember meg talàlja az èlet aprò örömeit a zene az egyik. :) ráadásul mindig megtalâlhatod a hangulatodnak megfelelö dallamot.
2013. dec. 19. 23:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Majd igen.:)
2013. dec. 20. 08:03
 5/13 anonim válasza:
100%
Szerintem sz*rd le. Én is imádom őt és leszarom, hogy mit mondanak róla nem ismerik. Kész. Mindenkinek furcsa, ahogyan kinéz, mert nem ezt szokták meg. Amúgy is az emberek a kinézet alapján azt hiszik tudnak valamit az emberről...azt nem tudják mennyi emberen segített, mert mindenkit csak a kinézet foglalkoztatja, de nem is tudom, hogy mi a baj vele hiszen tök jól néz ki ( xd).
2013. dec. 21. 16:21
 6/13 A kérdező kommentje:

#3 teljesen igazad van!Az emberek általában sajnos mostmár a külső alapján ítélnek, s közben semmit sem tudnak az emberről.Ugyanígy van más sztárokkal is, mint pl. Justin Bieber.Nem vagyok rajongója, de nem értem, miért nézik le az emberek őt, miért melegezik le...lehet írigyek rá, vagy már nem tudok mire gondolni.De az biztos, hogy sok embernek segített már, és ha nem hagyja abba azt, amibe belekezdett, még fog is.Andy Biersack, Ashley Purdzy, Justin Bieber, stb. is ugyanolyan ember mint mi.

És szerintem sem csúnya Andy B.xdd

2013. dec. 24. 16:26
 7/13 A kérdező kommentje:
*Purdy
2013. dec. 24. 16:27
 8/13 anonim válasza:

"Állj ki amellett,amiben hiszel,még akkor is,ha

egyedül maradsz." ~Andy Biersack Az a lényeg,hogy te szereted őket. Ne próbálja semmi és senki ezt megváltoztatni!:) Engem is szekálnak amiért őket hallgatom és ők a pasiideáljaim is. De nem érdekel. Büszke vagyok arra,hogy őket hallgatom!:)

2013. dec. 26. 00:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Az olyanoknak muszáj valamit kritizálniuk,különben unalmas lenne az életük XD Nem kell törődni velük!:)
2013. dec. 26. 00:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát ha fiú vagy, akkor nem csoda, hogy meg vannak rökönyödve.

Lánynál( azért feltételezem az vagy) ez már sokkal elfogadhatóbb :)

2013. dec. 26. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!