A naplopó, "közmunkás" cigusok itt dekkolnak az ablakom alatt, én meg már teljesen ideges vagyok ettől, de nem merek szólni nekik (? )
Nem tudok szellőztetni, mert szó szerint a párkányon ülnek, szétdobálják a szotyolát, cigiznek, óbégatnak, bebámulnak az ablakon. Lehúztam a redőnyt, és becsuktam az ablakot, de akkor is nagyon idegesítő a tudat, hogy itt meresztik a v*lagukat, ha meg elmentek, akkor takaríthatok utánuk.
De szólni meg tényleg nem merek, nem hiányzik a balhé.
Történt mással is ilyesmi? Vagy lehet valahol panaszt tenni?
Ha van jó erős hangfalad, vagy valami, akkor kapcsold be ezt teljes hangerővel:
Mese, mese, mátka,
Pillangós madárka.
Ingó-bingó rózsa,
Te vagy a fogócska!
Ha az első nem működik, és balhét sem akarsz, akkor kapcsold be ezt:
sz@r zene üvöltetése tényleg jó ötlet. nem akarják azt hallgatni és elmennek.
esetleg oda kell tojatni a kutyádat, vagy ismerőseid kutyáját. a büdösben se jó ácsorogni.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Divíziót nem mernék hangosan hallgatni, mert kinézem ezekből, hogy bosszúból kilyukasszák a kocsink kerekét vagy valami. A közterület-felügyelők meg jobbára szintén az ilyen típusúakból kerül ki, úgyhogy az sem jönne be. A kutyagumi vicces ötlet, bár félek, hogy az otthonuk szagára emlékeztetni, aztán még többen szoknak ide. Az önkormányzatnál panaszt fogok tenni, mert már nem ez az első alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!