Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A naplopó, "közmunkás" cigusok...

A naplopó, "közmunkás" cigusok itt dekkolnak az ablakom alatt, én meg már teljesen ideges vagyok ettől, de nem merek szólni nekik (? )

Figyelt kérdés

Nem tudok szellőztetni, mert szó szerint a párkányon ülnek, szétdobálják a szotyolát, cigiznek, óbégatnak, bebámulnak az ablakon. Lehúztam a redőnyt, és becsuktam az ablakot, de akkor is nagyon idegesítő a tudat, hogy itt meresztik a v*lagukat, ha meg elmentek, akkor takaríthatok utánuk.

De szólni meg tényleg nem merek, nem hiányzik a balhé.

Történt mással is ilyesmi? Vagy lehet valahol panaszt tenni?

2013. júl. 15. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha van jó erős hangfalad, vagy valami, akkor kapcsold be ezt teljes hangerővel:

http://www.youtube.com/watch?v=yC5YYmRBk7U

2013. júl. 15. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
5%

Mese, mese, mátka,

Pillangós madárka.

Ingó-bingó rózsa,

Te vagy a fogócska!

2013. júl. 15. 15:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha az első nem működik, és balhét sem akarsz, akkor kapcsold be ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=w2Q1LfAKpcU

2013. júl. 15. 15:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Hívd fel az önkormányzatot és jelentsd be.
2013. júl. 15. 15:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha a városotokban/kerületetekben van közterület-felügyelet, nekik is szólhatsz.
2013. júl. 15. 15:37
 6/8 anonim ***** válasza:

sz@r zene üvöltetése tényleg jó ötlet. nem akarják azt hallgatni és elmennek.

esetleg oda kell tojatni a kutyádat, vagy ismerőseid kutyáját. a büdösben se jó ácsorogni.

2013. júl. 15. 15:39
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Divíziót nem mernék hangosan hallgatni, mert kinézem ezekből, hogy bosszúból kilyukasszák a kocsink kerekét vagy valami. A közterület-felügyelők meg jobbára szintén az ilyen típusúakból kerül ki, úgyhogy az sem jönne be. A kutyagumi vicces ötlet, bár félek, hogy az otthonuk szagára emlékeztetni, aztán még többen szoknak ide. Az önkormányzatnál panaszt fogok tenni, mert már nem ez az első alkalom.

2013. júl. 15. 15:57
 8/8 anonim válasza:
Be kell telefonálni a várossellátóhoz, és elmodhatod hogy a viselkedésükkel zavarják a nyugalmadat. Hátha a városellátó máshova küldi ki őket. Ha ez régóta igy van és még cigányok is akkor azért nem lehet semmit se tenni mert balhéznak az önkormányzatnál ha megtudják hogy nem tetszik a viselkedésük a lakóknak sajnos ez állandó idegesitő probléma.
2017. máj. 28. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!