Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A romák azok mért dekkolnak...

A romák azok mért dekkolnak mindig a centrumtéren és a buszmegállóban?

Figyelt kérdés
A Cigányok mért vannak folyton a piac környékén, a nagy buszmegállóban, meg a centrum előtti téren?
2009. máj. 5. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert ott szimatolnak bizniszt! Több ismerősöm is mesélte, hogy ha valaki egyedül van buszpályaudvaron, közrefogják, cigit kérnek tőle, buszjegyre kérnek pénzt, és nagyon nehezen kopnak le!Piacokon meg mindenféle hülyeségeket próbálnak erőszakosan rádsózni! Engem a metró utolsó kocsiában ért ilyen inzultus, pedig udvarias, de határozott voltam.(zoknit, gatyát akartak rámsózni)Majd amikor látták, hogy nem mennek velem semmire, csúnyán kiabáltak rám!Én semmit nem mertem tenni, mert még én kaptam volna meg, hogy rasszista vagyok!Egyedül voltam, azok meg 3 nagydarab nő!Inkább leszálltam a következő állomáson!
2009. máj. 5. 23:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs más dóóóóóóóógunk. A számlára meg úgyis jön a lóvé!!!
2009. máj. 6. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lopásra készülnek!
2009. máj. 6. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert nincsen más dolguk...
2009. máj. 6. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!