Szerintetek a cigányok vagy a más kultúrából érkező bevándorlók a "rosszabbak"?
A törökök egy fokkal jobbak a cigányoknál. Még ők a legkulturáltabbak a muszlim népek közül, de attól még nekik sem igazán kéne itt lenniük.
A többi muszlimról annyira nem tudok. Még Tunéziában jártam egyszer, az elég putris hely volt, de úgy igazából erőszakosak nem voltak az ottaniak. Viszont a sunyulás ment ott is.
A kelet-ázsiai bevándorlók a legjobb "minőségűek."
Az ő kultúrájuk illeszkedik legjobban az európaihoz.
A törökök jóval normálisabbak, mint az arabok meg az afrikaiak, pakisztániak.
Az Európába menekültként érkező 3. világbeliek, na azok sokszor rosszabbak is, mint a cigányok.
Van, hogy gondolnak egyet és elkezdenek törni zúzni.Franciaországban nem ritka az ilyesmi, de előfordult, már Stockholmban is.
En a nemetorszägi törökökre nem tudok rosszat mondani, közöttük elek.Itt ahol lakom, a szomszedaim 95%-a török.
Soha egy hangos szo, sokkal csendesebbek mint az alkesz nemetek(közöttük is laktam mär).
Mindenki a törököket szidja, de szerintem az otthoni cigänyokkal sokkal több baj van.
Cigányok.
Senkivel nincs bajom,kivéve őket...
Az egyik legaljasabb,legprimitívebb faj a Földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!