Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan szoktassam le róla?

Hogyan szoktassam le róla?

Figyelt kérdés

Egyik haverom mindig kitalál rám valami idióta becenevet.Eléggé zavar,mert beéget mások előtt is.Mondtam neki,hogy jó lenne ha ezt abbahagyná,mert zavar,de annál jobban csinálja.

19/L

2013. dec. 18. 18:34
1 2
 1/11 anonim válasza:
mond vissza rá úgyan azt amit rád mond és észre vesszi nem olyan vicces mint hiszi :s
2013. dec. 18. 18:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem,mert akkor meg azt fogják hinni,hogy mi együtt vagyunk!:D Ilyen idegesítő,nyálas szavakat talál ki,mint pl csibe,nyuszi,puncis,meg még van egy pár.És ez rohadt égő,mikor mások előtt is így hív.Legalább a többi ismerősöm előtt ne hívna így!
2013. dec. 18. 18:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Beszélgess el vele komolyan erről. Hát,mást most nem tudok javasolni sajnos:S
2013. dec. 18. 18:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért a haverod még? A barátok elfogadják a másik kéréseit.

Én egyszerűen levegőnek nézném és megszakítanám vele kapcsolatot. Ha meg rákérdez, üvöltenék vele, hogy takarodj a közelemből te "f......ej". Aki a szép szóból nem ért, annak hiába is magyarázod.

2013. dec. 18. 23:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Jó,de ő mindenből viccet csinál,semmit nem vesz komolyan.Amúgy,bírom a fejét jókat lehet vele hülyülni:)Ma megint mondtam neki,hogy örülnék ha befejezné,ne hívjon ilyen hülye beceneveken.Erre meg mondja,hogy hát ő úgy tudta,hogy engem ez nem zavar.Ha négyszemközt vagyunk mondhatja,nem zavar csak mások előtt ne.
2013. dec. 19. 18:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Fenyegesd meg,hogyha nem tartja tiszteletben a kérésedet, amit szeretnél, akkor végetér a barátságotok:)Hátha ez bejön:)
2013. dec. 20. 14:53
 7/11 anonim ***** válasza:
*v h végetérHet:)
2013. dec. 20. 14:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Most meg úgy megsértődött,hogy szóba se áll velem!:D
2013. dec. 20. 21:35
 9/11 anonim ***** válasza:
De legalább nem becézget:D Nem kell ám minden tanácsot megfogadni:D:D:D Bár, ez... Fúha... Nem tom, jó volt-e ,vagy hogy egyáltalán létezik-e jó tanács ilyen helyzetben:D
2013. dec. 20. 21:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja és am ez a végetérős, ezt jobban megfogalmaztam talán, de mikor odajutottam, hogy leírnám addigra már kiment a fejemből, pontosan mit akartam írni:$:S
2013. dec. 20. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!