Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyolcéves lányom úgy tud...

Nyolcéves lányom úgy tud elaludni, hogy szopja az ujját. Hogy szoktassam le róla?

Figyelt kérdés
Próbáltuk már, hogy zoknit húzott a kezére, de amikor elaludt és ránéztem, nem volt rajta. Kiderült, hogy elalvás előtt maga szedi le, mert az ujját szopva alszik el. Mindenképp le kell erről szoktatnom (fogorvos is mondta), éjjel is cucog rajta, és borzasztó csúnyán állnak a fogai. :(
2013. szept. 14. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:

nővérem 7 éves koráig szopta az ujját, hogy elaludjon, most mesélte el, úgy szokott le róla, hogy olyan helyen aludt, ahol nagyobb lányok is voltak, és félt, kinevetik, és kihagyta a hüvelykujj szopást, és ezek után már rájött, megy anélkül is az alvás...

neki is próbálták beragasztani az ujját a szüleink, úgy nem ment :)

talán a lányodnak is kellene egy ilyen "kihívás", aludjon barátnőnél, vagy rokonoknál, ahol "lebukhat" ... egy próbát megér :)

2013. szept. 14. 21:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem megoldható. Egyébként nyáron rokonoknál nyaralt, ahol van nagylány. Ugyanez volt, és nem szégyelli.
2013. szept. 14. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Patikában lehet venni körömrágás elleni kencét ami keserű, azzal kell bekenni, hátha bejön. A fiam is szopja az ùjját 3 hónapos kora óta, ha nagyobb lesz én is veszek ilyen ecsetelőt, de még csak 1 éves, ha nagyobb lesz hátha megérti hogy ne tegye..
2013. szept. 14. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Az a kence szart sem ér..már bocs...én a körmömet rágtam és simmán nem zavart!!

Unokaöcsém szopta az ujját még 14 évesen is......sajnos ezzel semmit nem tudsz csinálni...ha nem akarja....ezen csak ő tud változtatni!!

2013. szept. 14. 22:40
 5/5 anonim válasza:
a testvérem 13 éves koráig csinálta.nem tudunk mit csinálni ellene. viszont neki teljesen elferdültek miatta a fogai, nem tudja összezárni ott, ahol beteszi az ujját. fogszabi kell, ha másért nem ezért hagyja abba!
2013. nov. 16. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!