Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szoros összetartozás és...

Szoros összetartozás és szeretett felett győzhet a kémia varázsa?

Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 13:49
 1/9 anonim válasza:
Egyénfüggő.
2013. dec. 13. 13:51
 2/9 anonim válasza:

Szóval félreléphet e a párod ha jön valaki aki megmozgatja, de azért téged szeret?

Igen, lehet.

2013. dec. 13. 13:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Jó kérdés. Én a szeretetet és az összetartozást választottam, bezártam minden kaput a "kémia" előtt, de olykor majd megesz a fene, annyira szenvedek.

Hiányzik a kémiai másik felem, akiről egyre jobban azt érzem, hogy a lelkem másik fele is.

2013. dec. 13. 13:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam 2.
2013. dec. 13. 13:54
 5/9 anonim válasza:

Ha nem akar a langyos húgyban ülni, akkor simán.

Hódítsd újra meg és nem fog félremenni!

2013. dec. 13. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Intelligencia függvénye.
2013. dec. 13. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő. Nem mindenki olyan típus, akit meg tud mozgatni egy harmadik. Na meg kapcsolatfüggő is. Illetve sok pár olyan, hogy a másik fél az ő megtestesült "álmuk", és ez sokáig így marad... ahol csak langyos állóvíz van, oda könnyen belekavarhat egy harmadik, de addig nem szabad hagyni fajulni a dolgokat, meg fel kell ismerni, ha nem hozzád való a párod, nem bemagyarázni, meg megmagyarázni a dolgokat magunknak.
2013. dec. 13. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Győzhet, persze. Ha valaki hagyja addig laposodni a kapcsolatát, hogy a párja erősebb vonzalmat érezzen egy kapcsolaton kívüli személy iránt, akkor ne lepődjön meg ezen.

Azzal is vitáznék, hogy intelligencia kérdése. Én elég intelligensnek tartom magam, mégis éreztem már azt több kapcsolatom során is, hogy egy idegennel jobban működik a kémia, mint a "kedvessel". Nem csaltam meg soha senkit, viszont amikor eljött bennem ez az érzés általában még aznap pakoltam és szakítottam. Utána szabad volt a pálya.

A szoros összetartozás meg mindenkinek mást jelent. Nekem nincs szoros összetartozás rendszeres és nagyon jó szex nélkül. Amíg a szex működik, addig van kémia, és addig nem tud másik fél elcsábítani. Én nem tudnék úgy élni, hogy évekig csak bámuljuk a falat, és szobatársak vagyunk, ez nem összetartozás. Még akkor se, ha gyerek van. Aki meg azt mondja, hogy ő nem szerelmes, hanem mély szeretetet érez, általában azt is kifejezi, hogy kb. semmit nem érez már a másik iránt, csak szereti, mert megszokta, és mert nincs jobb.

Persze mindenki máshogy gondolkodik. Ezek az én nézeteim, de elfogadom másét is, azt is, aki a holtomiglan-holtodiglanban hisz és képtelen lenne még csak ránézni is másra a párján kívül, nemhogy lángra lobbanni.

2013. dec. 13. 14:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Amikor a kémia bezavar, akkor a szoros összetartozás és szeretet már csak illúzió amiben a megcsalt fél ringatja magát.
2013. dec. 13. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!