Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt már, hogy a barátod/férje...

Volt már, hogy a barátod/férjed előtted verekedett? Miért? Elvárod bizonyos helyzetekben?

Figyelt kérdés

Fantáziálni én is tudok, remélem ezzel mindent el is mondtam.

Én például még sosem verekedtem mióta van barátnőm(előtte sem), talán 2x volt olyan helyzet amikor talán ütnöm kellett volna.

2013. dec. 8. 14:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Évekkel ezelőtt volt az állatkertnek egy akcios napja.arra mentünk, rajtamkkívül még volt vagy 30 másik kisgyerekes család. Ő ugy gondolta mivel csak a barátnőjével jött mieg milyen sokan vagyunk a babakocsival , mindenkit megelözhet félre tolhatja a babakocsikat. A mögöttem lévőkböl már hármat arrébtolt. Amikor az én babakocsim következett volna nem engedtem hogy arrébtolja és akkor lökte fel. Nem hiszem hogy öntelt lennék vagy udvariatlan voltam. 3 as voltam.
2013. dec. 8. 17:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem szerencsére. Volt olyan barátom, aki olyan degenerált volt, hogy a kezében bicskával hadonászó, kötözködő részegnek is nekiment volna. Vagy öreg alkesz csövesnek, aki már annyira elitta az eszét hogy azt sem tudja, mit beszél. Csak hogy megmutassa, hogy ő kemény gyerek. Ez az önigazolási kényszer is mutatja, hogy belül csak egy éretlen, gyáva kisfiú volt, aki úgy érezte, folyton bizonyítania kell.
2013. dec. 8. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!