Ti hogy viselkedtek idegen társaságban? Hogyan tudnám legyőzni a félelmem?
de aranyos vagy :) ne félj már, minden rendben lesz.
Azt csinálsz, amit akarsz, amihez kedved van. Ha keveset beszélsz azzal sincs gond. Ami zavaró az csak az ha feszengsz, ha nem vagy jól, ha agyalsz, hogy mit kéne, hogy valami nem stimmel ez meglátszik valakin. Ha egész este csöndbe vagy, de az arcod a mozgásod olyan, amin látszik, hogy jól vagy, szeretsz ott lenni, ha mosoly jön belőled, akkor tuti ezt látni fogják és egy kedves jelenség benyomását kelted majd így is.
De amúgy meg szerintem nyugodtan vállalj kockázatokat, ami még belefér nálad. Feszegesd a határaidat és semmi baj, ha hülyén jön ki: nevess vagy üsd el valami mókással. Csak ne feszülj be, ne fagyj le.
Hmm.. én is ilyen vagyok társaságban és mindig megjegyzik,hogy miért nem beszélek sokat? És minél többen megkérdezik,annál inkább zavar és annál inkább csendes vagyok.:D Szr ügy!
Ha buli lesz és lesz pia és iszol,akkor úgyis feloldódsz és akkor nem lesz ilyen gondod.:) Egyébként természetesen adjad csak magadat és jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!