Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen rasszisták a...

JohniDaren kérdése:

Miért ilyen rasszisták a magyarok?

Figyelt kérdés

Elegem van hogy állandóan ok nélkül mindenféle nációt jelzökkel illetnek. Például román-magyar meccsen megállás nélkül megy a zsidózás! Mi köze a románoknak a zsidókhoz??? Vagy bármilyen nemzet, azonnal: cigány! zsidó! náci! Ettől nektek jobb lessz? Nem azt mondom szeressük a cigányokat én is utálom őket, de mi problémátok a szerbekkel, szlávokkal, németekkel, románkkal, erdéyliekkel?

Ne csodálkozzatok ha külföldön utálnak minket!

2013. szept. 5. 19:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%

Nemsok mindent tudsz a tortenelemrol es a jelen magyarorszagi helyzetrol ugye? Nemsok hiradot nezel, es nem latod h mi folyik korulotted ugye?Nem latod h mo-n kik mellett all a torveny ugye?

Mert igy mar megertem a felvetett kerdesedet.

2013. szept. 5. 20:06
 2/17 anonim ***** válasza:
49%
A Németekkel kinek és hol volt problémája? Én valahogy nem hallottam még "büdös németezést" eddig.
2013. szept. 5. 20:12
 3/17 A kérdező kommentje:

A magyarok helyzete sz.ar! De ez nem jogosít fel arra, hogy ok nélkül véleményt alkoss másokról!

Én erdélyi vagyok, bármikor mikor ezt elmondtam cigánynak és zsidónak neveztek, mindíg! Le csóróztak és tolvajnak neveztek anélkül, hogy ismertek volna. Ne mondja nekem senki azt hogy ez normális!

2013. szept. 5. 20:21
 4/17 anonim ***** válasza:
49%
Attol h veled igy viselkedtek, meg nem kell az összes velunk "hataros orszaggal"bebastyaznod magad!!!!... Ez is mentalitas kerdese.....
2013. szept. 5. 20:28
 5/17 anonim ***** válasza:
49%

A foci ultrák mindenütt ilyenek kérdező.

Látogass el az Egyesült Királyságba, ott még náci zászlót is bevisznek.

Egyszer zsidó csapattal játszottak az angolok és kiabálták nekik, hogy "Zsidók!Hitler eljő értetek reggel és elgázosít!"

2013. szept. 5. 20:32
 6/17 A kérdező kommentje:
Pontosan a magyar mentalitás! Mondhattok bármit, ez is csak azt erősiti meg hogy rasszisták vagytok. Akárhány külföldit ismertem meg, mindenki mondta hogy hátrányos megkülömböztetés érte, nem is egy! Meg tudom érteni azokat, akik utálják ezt az országot.
2013. szept. 5. 20:34
 7/17 anonim ***** válasza:
50%
Van egy jo otletem ha ennyire utalsz itt lakni!!!! Koltozz el!
2013. szept. 5. 20:39
 8/17 anonim ***** válasza:
68%

20:32

A foci ultrák nem ilyenek. Láttál már meccseken nagy MO térképes drapériákat? A foci ultráknak semmi bajuk az erdélyiekkel és amúgy a többségnek sincs, van egy beszűkült tudatú kisebbség akik nem tudják felfogni hogy az erdélyi magyarság mit is jelent.

Az meg kifejezetten érdekes lenne ha az Angolok pont Hitlerrel fenyegetnének bárkit is, amikor Hitler ellen estek el rengetegen és rommá bombázta Angliát.

2013. szept. 5. 20:43
 9/17 anonim ***** válasza:
Na bravo uccso, vegre vki kepben is van!!!!.....
2013. szept. 5. 20:45
 10/17 A kérdező kommentje:
Én csak azt szerettem volna elérni, ha egy kicsit talán magatokra vettek, belátjátok: "ja nem kéne ennyit cseszegetni a külföldieket!" de nem inkább engem támadtok. De nem érdekel, megtanultam már ezzel együttélni. Alig várom hogy végre letegyem az érettségit, és visszamenjek a hazámba, ahol normális emberek élnek, akik nem a származás alapján ítélnek meg valakit! Ha nem tudtok rendes válaszokat adni, kussoljatok és baszogassátok tovább egymást!
2013. szept. 5. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!