Miért ilyen rasszisták a magyarok?
Elegem van hogy állandóan ok nélkül mindenféle nációt jelzökkel illetnek. Például román-magyar meccsen megállás nélkül megy a zsidózás! Mi köze a románoknak a zsidókhoz??? Vagy bármilyen nemzet, azonnal: cigány! zsidó! náci! Ettől nektek jobb lessz? Nem azt mondom szeressük a cigányokat én is utálom őket, de mi problémátok a szerbekkel, szlávokkal, németekkel, románkkal, erdéyliekkel?
Ne csodálkozzatok ha külföldön utálnak minket!
Nemsok mindent tudsz a tortenelemrol es a jelen magyarorszagi helyzetrol ugye? Nemsok hiradot nezel, es nem latod h mi folyik korulotted ugye?Nem latod h mo-n kik mellett all a torveny ugye?
Mert igy mar megertem a felvetett kerdesedet.
A magyarok helyzete sz.ar! De ez nem jogosít fel arra, hogy ok nélkül véleményt alkoss másokról!
Én erdélyi vagyok, bármikor mikor ezt elmondtam cigánynak és zsidónak neveztek, mindíg! Le csóróztak és tolvajnak neveztek anélkül, hogy ismertek volna. Ne mondja nekem senki azt hogy ez normális!
A foci ultrák mindenütt ilyenek kérdező.
Látogass el az Egyesült Királyságba, ott még náci zászlót is bevisznek.
Egyszer zsidó csapattal játszottak az angolok és kiabálták nekik, hogy "Zsidók!Hitler eljő értetek reggel és elgázosít!"
20:32
A foci ultrák nem ilyenek. Láttál már meccseken nagy MO térképes drapériákat? A foci ultráknak semmi bajuk az erdélyiekkel és amúgy a többségnek sincs, van egy beszűkült tudatú kisebbség akik nem tudják felfogni hogy az erdélyi magyarság mit is jelent.
Az meg kifejezetten érdekes lenne ha az Angolok pont Hitlerrel fenyegetnének bárkit is, amikor Hitler ellen estek el rengetegen és rommá bombázta Angliát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!