Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha felköszöntök ismerőst...

Ha felköszöntök ismerőst sms-ben vagy iwiw-en miért nem mond rá annyit sem, hogy kösz? Utál, szarba sem vesz?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 10:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

iwiw es üzit elolvasta?

smst megkapta?

Szülinap és névnapkor velem is előfordul, hogy nem egyből válaszolok az iwiwes, és email üzenetekre, egyszerűen nem nézem minden nap.

Hívd fel, így hamar tisztázható a helyzet, és szóban is felköszöntheted! Ha nem fogadja megfelelően, akkor meg nem szabad vele foglalkozni.

2009. nov. 22. 10:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, jön az sms a kézbesítésről meg látszik az olvasás az iwiw-en. :(
2009. nov. 22. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
kösz
2009. nov. 22. 11:06
 4/10 A kérdező kommentje:
:))
2009. nov. 22. 11:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha az elkövetkezendő néhány napban sem válaszol, akkor te is foglalkozz vele kb. ugyanannyit. Legközelebb legfeljebb nem köszöntöd fel.
2009. nov. 22. 11:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Durva válaszom: Talán mert egy bunkó? Lazulnak az illemszabályok, ma már sokan nem érzik kötelezőnek, hogy az ilyen jellegű köszöntésekre egyáltalán reagáljanak. Mondjuk nem nehéz kitalálni magunktól, hogy ilyenkor egy "kösz" is elég, de sokaknak ez is megterhelő.

Kedves válaszom: biztos lemerült a telefonja v. nincs pénz a kártyáján.

2009. nov. 22. 13:02
 7/10 anonim ***** válasza:
velem is volt több ilyen. általánosból is köszöntöttem föl volt csaj oszt.társamat (én srác vagyok) ill. egy kertszomszédunkból egy csajt is, de annyit nem írtak vissza rá hogy kössz..gondolom így tudatják hogy lesza..tojják mit írok nekik.
2009. nov. 22. 16:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Személyes véleményem, hogy ha valakit csak annyiba tartunk, hogy SMS-ben/IWIW-en köszöntünk fel, de mondjuk már egy telefonbeszélgetést sem érdemel, nemhogy személyes találkozót (ajándékról szó sincs, nagyon sok ismerősömmel tartom így a kapcsolatot), akkor nem tudom, miért várjuk el, hogy a másik fél többe tartson annál, hogy elolvassa, magában elmond egy "kösz"-t, és letudja.

Amúgy én azt az elvet vallom, hogy ha én valamit megteszek a másikért (jelen esetben pl. felköszöntöm), de a másik ezt nem viszonozza, akkor a következő felköszöntést ugyan várhatja.

2009. nov. 29. 08:52
 9/10 anonim válasza:

Irj neki egy másik köszöntöt is. Itt ülök a gép előtt és topogva várom válaszod amiben meg köszönted a köszöntésemet mert tudom te illemtudó ember vagy.

Szerető barátod

2009. nov. 29. 12:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak lusta visszaírni. Vagy nem érdekled annyira. Nálam olyan szokott lenni, hogy ha valaki érdeklődik és visszaírok+ kérdezek, akkor ő már nem ír vissza.Szóval valszeg megtudta amit akart ,de a többire már nem kíváncsi.
2009. nov. 30. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!