Lufiiiii kérdése:
Miért hisztiznek általába a nők?
Figyelt kérdés
van valami oka, vagy csak olyan kedvük van?2013. dec. 1. 17:05
2/5 anonim 

válasza:

És Te miért vagy ilyen hülye, van valami oka, vagy, csak ilyen kedved van?
3/5 anonim válasza:
lehet hogy csak rossz nőket fogtál ki mert nem mindegyik hisztizik
4/5 anonim 

válasza:

talán ettől nők, ezzel ébresztik fel a pasiban az erős érzést, pl én nő létemre alig birom elviselni, amikor bnőm, a boltban kiakad, hogy hú de nem friss ez a zsömle, jaj hol talál másmilyet, vagy jaj menjünk már, mert hideg van, meg amolyan kényeskedő hisztik, a pasiját elnézve, meg haláli türelemmel, o, akkor átnézünk másik üzletbe, meg menjünk az autóhoz, mint valami törődékeny oltalom úgy viselkedik. szóval ez valami női izé lehet, lehet én nem vagyok ilyen nőies, azért nem vagyok ilyen.
5/5 anonim 

válasza:

Tudod már az ókori görögök is tudták, hogy a hisztéria okozója a szexuális kielégítetlenség. Szóval ha barátnőd hisztizik akkor valamit rosszul csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!