Minek van általába minden házban küszöb?
Figyelt kérdés
már sokat gondolkodtam rajta hogy azon kívül hogy minimum hetente egyszer belerugjak azon kívül mire van légyszi értelmes válaszokat irjatok tényleg kíváncsi vagyok. :D2011. jún. 2. 23:57
2/4 anonim válasza:
Mert amikor az ajtót felteszik a pántra, mindenképpen egy keretbe rakják be, hogy csere esetén könnyebb legyen eltávolitani, könnyebben nyiljon stb. És ez a keret kiemelkedik a fölből minimum egy centire, amire mindig bele rúgod a lábadat. Vagyis épitészeti okai vannak.
3/4 anonim válasza:
Nálunk 1 darab küszöb sincs mégis áll a ház :)
4/4 anonim válasza:
A lapos küszöb nem gáz, de ami kiemelkedik, az jááájjj. Én is nemegyszer lerúgtam a lábam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!