Csak én utálom az olyan kis idétlen 12-16 év közötti lányokat akik egyfolytában csak vihognak, rikácsolnak meg hisztiznek? És miért van ez? 17/fiú
NEM általánosságban beszélek, csak olyanokról vettem le ezt a következtetést akiket ismerek. Vagyis annak a nagy százalékáról. Sok barátom, osztálytársam, rajong, odavan az ilyen vihogós, hisztizős kis /szépen mondva/ lányokért.
Nemtudom mit "esznek" rajtuk. Sőt ha még úgynézzük alig fejlettek többségük. Éretlenek, hisztizősek, csak rosszat tudok rájuk mondani. És legfőképpen az utálom h végig puszilnam minden majmot, és úgy odanyalizza magát kunyera puszi-é, há kell a francnak. Meg mindig azzal vannak el, akiktől kapnak valamit, vagy húzhatnak le haszont. Hiába van most itt ilyen korosztályú lány, és háborogva ezt olvassa, akkor is ez az igazság. Tapasztalatból mondom. Akiket én ismerek, azok mindig azzal hencegnek h idősebb pasijuk van, meg ilyenek, oszt lehet még csókolózni se tudnak, nemhogy... Viszont az is érdekes h minek kell egy 5-6évvel idősebb fiúnak egy ilyen kis"csaj" ?
Köszönöm a válaszokat.
Én is utálom ôket, annyira tud idegesíteni az állandó vihogásuk meg az idióta facebook képeik :D elég szánalmasak az ilyenek.
15/L
szerintem is ez lehet az oka.
egyetértek veled Kedves Utolsó ! :)
Köszönöm az eddigi válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!