Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha a szomszéd...

Mit lehet tenni ha a szomszéd egyfolytában zavarja a nyugalmamat?

Figyelt kérdés
Ikerházban lakunk, és a szomszédtól az utobbi időben lehetetlen pihenni :( Vagy a 3 kutyája ugat, vagy a gyerek visít a kertben, akire még rá sem szólnak, vagy társaságot csődít a kertbe akik szintén hangoskodnak. Ha néhány napról lenne szó, természetesen semmi gond nem lenne, de ez mostmár mindennapos.... Mit lehet ebben az esetben tenni ??? Muszály elviselnem ? Édesanyám nagy beteg, aki szintén nem tud pihenni, sokszor még a TV-t sem lehet nézni tőlük :(
2012. aug. 2. 08:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is kezet foghatunk: én lakótelepen lakok, ott laknak a közelünkben egy "brazil" család. Az anyja meg a nővére egész nap ordít a gyerekkel, az meg állandóan sír, egyszerűen elviselhetetlen, főleg így nyáron a nyitott ablak mellett. Én ilyenkor rájuk szoktam ordítani, be is fejezik, igaz, arcról nem ismerjük egymást.

Na most mivel nálatok szomszéd az illető, először is csengess át hozzájuk! Mondd meg nekik bátran, hogy zavar téged az egész napos zajongás, édesanyád is beteg, szükségetek van a pihenésre! Ha ez nem hat, akkor mondd meg nekik, hogy ki fogod hívni a rendőrséget csendháborítás miatt. Ez már sokszor hatásosabb, de ha ez se működik, a szemük láttára kezdj el telefonálni! (Az se rossz ötlet, ha csak imitálsz, azaz megnyomsz néhány gombot, majd a füledhez kapod a telefont.) HANGOSAN (de ne ordibálva!) mondd el a túlsó félnek, hogy itt akkora zaj van, hogy az ember a saját szavát is alig hallja. Ez már általában hatni szokott, ilyenkor ugyanis az emberek nem szívesen találkoznak a rendőrökkel, és belemennek a béketűrésbe.

2012. aug. 2. 08:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Ezek nem "brazilok" csak az ismerőseik akiket ide csődítenek.

3-szor szóltam nekik szépen, de nem használt :(

2012. aug. 2. 08:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor marad a 2. bekezdés 2. felében foglaltak.
2012. aug. 3. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!