Idén karácsonykor adnád a szeretteidnek a "Bocs, inkább magamra költöttem! " kártyát mellé gémkapcsot, vagy fogpiszkálót? (videó)
Figyelt kérdés
Idén lehet „Bocs, inkább magamra költöttem!" kártyát adni egy kis gémkapoccsal, fogpiszkálóval.
Íme a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=ITyeI3YyYw8
2013. nov. 30. 21:52
1/3 anonim válasza:
háááááát én nem adnék mondjuk nem értem miért örült mindenki a vidieben ennek az ajándéknak mert angolul nem nagyon értek de én tuti h nem adnék am hány éves vagy??
2/3 anonim válasza:
Nem adnék, azt gondolnák rólam, hogy önző voltam. És én sem biztos, hogy örülnék egy ilyen ajándéknak, visszakapná tőlem.
3/3 anonim válasza:
Na ez a videó valami nagyon viccesnek látszani akaró sokk kampány.
Egy luxus cikkeket árusító cég karácsonyi reklámkampánya.
Ahol pénz van az ott árult dolgokra, lehet tényleg vicces ez az ajándék. Mert a megkapója sejti, hogy a fogpiszkáló melletti csomagban ott lapul a designer táska.
De hogy a kérdésre válaszoljak: nem adnék ilyesmit. S kiegészítésnek: véleményem szerint iszonyat béna reklám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!