Titeket érdekelne egy fotós videós, cikkes honlap? (lent)
Figyelt kérdés
Szeretek fotózni és blogolni is. Szeretnék sikeressé válni. Kezdő vagyok de a fejlődésemet észre lehetne venni a blogon csak érdeklődők kellenek. Lehet lennének videók is. Ki olvasna egy ilyen blogot? Lennének benne még cikkek is amiket én írok ugyanis újságíró szeretnék lenni és nagyjából én kutatnék majd a dolgok után. Valaki olvasná? Ha igen jelezze légyszíves köszönöm!2013. szept. 12. 20:54
1/8 flower00 válasza:
Engem érdekelne! Szívesen olvasnám :)Hát akkor sok sikert hozzá ;))
2/8 anonim válasza:
Ha tudsz újat írni/csinálni a meglévőkhöz képest akkor igen, de csak azért, hogy átmásold mások lefordított/megírt cikkeit, felesleges.
3/8 anonim válasza:
Változó, hogy kinek mennyire jön ez be, de meg lehet próbálni. Ha megnézed,a nagyok közül is sokan blogolnak. Keress fórumokat és csinálj hozzá fb oldalt is, ahová belinked a cikkeidet. Jó, ha ráfordítasz évente 2-3 ezret, hogy ne freeakármicsoda, hanem sima .hu-s címed legyen.
4/8 anonim válasza:
én is pont ilyen blogot szeretnék csinálni mert ez engem is érdekel:3 a fotózás,divat,újságírás...:)
5/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én is fotós és újságíró szeretnék lenni. :)
Már kezdtem egy blogot, bár nem tudom, Te ilyenre gondoltál-e, de ha írsz egy emailt erre a címre: b1sz16m@gmail.com, akkor elküldöm a linket. Sajnos mióta eltörött a kompaktom, nem töltöttem fel új tartalmat, de a napokban sikerült vennem egy dslr gépet, úgyhogy nemsokára folytatom a blogolást. :)
Ha van kedved, írd le az elképzeléseidet, mert lehet hogy egy húron pendülünk, és akkor - de persze csak ha szeretnéd - szívesen beszállnék. Meg írt ide más is, hogy érdekelné, lehet hogy tök jó társaság alakulna ki, ha beszerveznél minket meg ha van ismerősöd, akkor őt is, és úgy könnyebb lenne mindig friss tartalommal előállni. :)
Szóval, ha gondolod, írj.
6/8 A kérdező kommentje:
utolsó: ez nagyon jó ötlet :)) természetesen írni fogok. az oldalam pedig : [link]
2013. szept. 14. 18:18
7/8 anonim válasza:
Jó tanács: amíg telefonnal fényképezel és semmi közöd a fotózáshoz, addig ne hívd magad "Photography"-nak. Talán pár év múlva.
8/8 A kérdező kommentje:
tudom csak nem volt jobb ötletem :/ ha sokáig kitart az oldal akkor nem akarok fizetni egy új címért
2013. szept. 15. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!