Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » "Baj" az ha egy emo metalcoret...

"Baj" az ha egy emo metalcoret, deathcoret és ilyesmiket hallgat?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 15:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem baj. Miért lenne az?

Én visual keier vagyok, de éppúgy meghallgatok pl. Sex Pistolst, Junkiest, musicalzenéket, mint The Gazette-t.

Ne hagyd, hogy egy hülye divat döntse el, hogy mit hallgathatsz, és mit nem!!

2009. nov. 21. 15:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj. De ha valaki ezt a műfajt szereti, akkor miért foglalkozik azzal, hogy mások mit mondanak róla? Az ember ne a társadalomnak hallgasson zenét, hanem saját magának.
2009. nov. 21. 15:19
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Legalább a zenei ízlésed még nem menthetetlen.
2009. nov. 21. 15:54
 4/16 anonim ***** válasza:
45%

Ja, leesett az a visual kei, az a japán majmolás, vááágom :D

Nagy rakás japánmajmoló animehomi ökörsége. Akik ki akarnak tűnni, mint a punkok, de egyébként túl beszariak. :D

2009. nov. 21. 15:57
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
hat gaz....meg az is hogy emo vagy.
2009. nov. 21. 16:18
 6/16 anonim ***** válasza:
73%

Mert mit hallgasson egy emo?

Nekem is van 1 emo-féleség(:D) ismerősöm, mármint úgy néz ki, és egyfolytában csak deathcore-t hallgat.

2009. nov. 21. 16:34
 7/16 A kérdező kommentje:

1.: az oldal nem azért van hogy másokat b*sztassunk a stílusuk meg stb miatt.

2.: kedves 16:34. jo tudni. lehet h én is ismerem virtuálisan xD am a kérdésedre a válasz: emo zenét hallgasson =P

3.: köszönöm a válaszokat! =] az elsőt a másodikat és a hatodikat =)

2009. nov. 21. 17:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, az a gond, hogy csak azt a véleményt fogadtad el, ami neked tetszett. Pedig néha egy beszólásból többet lehet tanulni.
2009. nov. 21. 22:09
 9/16 anonim ***** válasza:
persze, ugyhogy irány a kötél...
2009. nov. 22. 13:54
 10/16 A kérdező kommentje:

hát.

szerintem itt nem volt olyan beszólás amiből többet lehetne tanulni. mert szerintem az h gáz h emo vagyok abbol én mit tanulnék? lesz*rom másnak ezt a véleményét.

am meg a másiknak: irány neked a kötél. utálom h ilyen b*nkó para*ztok irnak, akik azt sem tudják h mit jelentenek egyes szavak...

2009. nov. 22. 15:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!